» »

Nakup namiznega PC-ja

Nakup namiznega PC-ja

Temo vidijo: vsi
««
480 / 1150
»»

hojnikb ::

z i3 profitiraš nadgradljivost, znebiš se grafike in manjša poraba. Pa hitrejši bo v single thread taskih in v igrah, če se kdaj odločiš počit noter boljšo grafiko.

FX6300 je smiseln samo v robnih primerih
#brezpodpisa

roginc ::

Hey želim kupiti tale pc..kakšen se vam zdi bi kaj spremenili? Kaj pa napajalnik 600W je dovolj?

http://www.sestavi.si/index.php/compute...

Lp

poglej si gor sestavo z njemačke z i5+970gtx

tole je smeh za 800€
#brezpodpisa

Zgodovina sprememb…

• spremenil: hojnikb ()

Kje gor??? pa cena je 725EUR kar ni 800

Zgodovina sprememb…

• spremenil: roginc ()

SuperVeloce ::

meni pokaže € 793.95 in sploh ni osnovne plošče zraven...
ryzen 5900x, MSI 5700xt Gaming X, 2x16GB 3600CL16, 850evo+860qvo, Fractal Mini C

roginc je izjavil:

Kje gor??? pa cena je 725EUR kar ni 800

meni piše malo manj kot 800EUR

Pač, zjasni se okol budgeta.
#brezpodpisa

Zgodovina sprememb…

Aha link od strani nagaja budget do 800€ za kero nemško stran gre pa to lahko kakšen link=?

https://slo-tech.com/forum/t200222/p470...

tole, pa če lahko stisneš kakih 10-20€ več, menjaš za tole grafo
http://www.hardwareversand.de/4096+MB/1...

Svetlobna leta pred tvojo sestavo.
#brezpodpisa

super za stran in poohvala za pomoč..se da na tej strani plačati s paypalom?

paypal. Sam računajo 3% extra afaik.
Boljše direkt nakazat, bo najcenej.
#brezpodpisa

Mi je bolj všeč paypal:) Hvala za pomoč bom tle gor sestavil in ti postal slikco a uredu=?

da.
Sam ne bit edn izmed unih, ki mu predlagamo nekaj, naroči in sestavi pa nekaj čisto drugega :)
#brezpodpisa

Intel Core i5-4460 in-a-Box
Intel Core i5-4460 in-a-Box

Tale procesor je na njegovi sliki 173€ na moji strani 190€ to je prva komponenta ki jo izbiram pa že ta razlika.

Seveda da ne zato sem se pa tudi obrnil sem za pomoč, ker sam nimam preveč pojma..no pred parimi leti sem še mel..sedaj me je pa čas povozil :)

nameči komponente preko idealo.de, dobiš extra popust :)

Sicer je pa možno, da so se cene spremenile tačas..
#brezpodpisa

Zgodovina sprememb…

Kakšen idealo.de? Ne ne to še nekaj poštnino računajo zravn al kaj nemogoče da so se vse tok podražile :)

idealo.de je samo stran, ki ti išče najcenejše izdelke z njemačke. Če preko njih namečeš vse izdelke iz zgornjega seznama v hardwareversend.de košarico, dobiš nek popust (Zato razlike med tvojo ceno in ceno zgoraj).
#brezpodpisa

HV20I546DE Intel Core i5-4460 in-a-Box 190,18 EUR
HV1138RNDE ASRock H97M Pro4, Sockel 1150, mATX 85,04 EUR
HV20MI48DE 8GB-Kit Crucial Ballistix Sport Series DDR3-1600, CL9 68,20 EUR
HV203B03DE Antec GX500 schwarz, ohne Netzteil 39,32 EUR
HVR630TCDE Thermaltake Berlin 630W 51,93 EUR
HV1025NDDE KFA? GeForce GTX 970 4GB GDDR5 256-bit Dual DVI-I/DVI-D/HDMI/DP1.2 337,65 EUR
HV13SB71DE Seagate Barracuda 7200 1000GB, SATA 6Gb/s 55,11 EUR
HV207SX8DE Samsung SH-224DB schwarz 12,07 EUR
HVZPCDE Rechner - Zusammenbau 9,99 EUR

Total value: 849,49 EUR

All prices are delivery prices

ŠE to a 500W napajalnik je dovolj?

Tkole sm dobu

Zgodovina sprememb…

si zmetal preko idealo.de ?

hitri pregled, mi pravi da nisi.

also, vrži ven ta jajc od napajalca in daj xfx 550w noter.
#brezpodpisa

Nisem nisem še ugootavljam vse stvari dosti novega..sej veš ..bom probal..hm kako pa potem te komponente pč dobijo a vsako posebej iz različnih trgovin?

ne, ti poiščeš vsako komponento preko idealo.de, klikneš tam ko je hardwareversend.de ikonca na Weiter in te vrže na hardwareversend.de starn do komponente z vštetim popustom.
#brezpodpisa

roginc je izjavil:

Nisem nisem še ugootavljam vse stvari dosti novega..sej veš ..bom probal..hm kako pa potem te komponente pč dobijo a vsako posebej iz različnih trgovin?

ne, na idealo.de poiščeš točno te komponente, ki si jih našel na hardwareversand.de. Ko klikneš na izdelek, ti izpiše različne trgovine in poiščeš svojo. Nekaj podobnega kot pri nas ceneje.si
ryzen 5900x, MSI 5700xt Gaming X, 2x16GB 3600CL16, 850evo+860qvo, Fractal Mini C

Zgodovina sprememb…

Ok bom porihtal..eh ta nemščina bedna :)

na hardwareversand imaš drugače možnost angleščine (sicer ti vrže nazaj na nemško ko poklikaš na idealo, ampak na koncu samo prestaviš)

pa maš tut google translate, če nisi vešč švabščine.
#brezpodpisa

to ja sej se znajdeš..mi gre dobro..sedaj vsak izdelek posebej mečem v košarico..a to ti sestavijo skupaj al kako?

sam si sestaviš :)
#brezpodpisa

hm bi lahko predvideval da nisem glih za sestavljanje ane? K so bli še dual procesorji max mi je še šlo tole je pa preveč:) Bi mi lahko na sestavi.si pomagal če je mgoče? :)

tole sestavljanje nebo neka panika, če le nimaš dve levi roki. En youtube video pa gasa.

Zakaj bi dal pr nas 1000€ za podobno sestavo, če lahko dobiš v njemački za 800€ ?

lahko pa tudi poiščeš koga. Sn prepričan, da se najde kdo, ki bo pripravljen sestavit za kako rundo ali dve :)
#brezpodpisa

Zgodovina sprememb…

Sem si mislil da boš to rekel ija...jah garancija ker je bližje pa paypal fee 3 posto al kako.

A 500W napajalnik je ql?

ja, xfx 550w bo prek glave za to sestavo...

garancija nebo problem (poslat morš tako ali tako, če je pri nas ali v tujini), s tem da švabi znajo manj komplicirat kot naši mašetarji.

zdej pa zberi; al dobiš pr nas komplet sestavljeno in precej slabše za 800€ ali pa malo potelovadiš in kupiš precej bolši konfig od švabov..
#brezpodpisa

gddr85 ::

če res nimaš pojma kam kej prišraufat/skupej staknit itd. potem dej komu, ki ve kaj dela, drugač pa ni problema, če vsaj mal veš kam gre kej

Devam skupaj stvari...misli mda bi najraje uzel škatlo skupaj z napajalnikom so mi všeč

desktop ohisja z napajalec.... ti mapajalniki so ponavad bolj zalost...
#brezpodpisa

Ja sej so bli vsi 400 max 500 watov sem se odločil za tega k si mi predlagal, u bistvi sm drugega uzel 550W ker tega ni delivery date je zlo slab

Zgodovina sprememb…

http://www.hardwareversand.de/en/Mini/1...

Tole ohišje se verjetno odpira ane?

roginc je izjavil:

Ja sej so bli vsi 400 max 500 watov sem se odločil za tega k si mi predlagal, u bistvi sm drugega uzel 550W ker tega ni delivery date je zlo slab

katerega drugega?

ja ohišje se odpira za dvdrom

Zgodovina sprememb…

No sem še malo spremenu sem kr pocen zrihtal. Kako pa postam slikco tukaj?

npr. snipping tool in shrani.si

SEm malo cenejšo varjanto sestavil..

Zgodovina sprememb…

zakaj glih ta psu?

ker je poceni iskreno

DarwiN ::

Ta Enermax je na zalogi, in pa Galax GTX 970.
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

slab psu za gonit 290-ko
ene 350w na 12v, torej premal

Zgodovina sprememb…

• spremenil: gddr85 ()

http://www.mindfactory.de/product_info....

Kaj pa če uzamem to grafo?

gpu po želji, poraba bo ziher cca 300w in tistga psuja si ni za želet, torej vzemi en soliden psu

sem se odločil za malo nižji budget do 700EURker na tej strani je res ful ceneje v slo bi blo sigurno to 850EUR hvala res... kaj menite o tej?

Plus to da sem dal 2x ponesreči napajalnik

Meni osebno s primerjavi s tistim kar sem v slo sestavil z 800EUR se mi zdi tole raketa

Zgodovina sprememb…

mare4444 ::

zdej sem si izbral Procesor INTEL CORE i3 4150 LGA1150 in ASRock H81M-HDS. procesor ima integrirano grafično in matična ima integrirano grafično kartico. kako pol to deluje, ali sta obe v uporabi ali samo ena?

roginc je izjavil:

sem se odločil za malo nižji budget do 700EURker na tej strani je res ful ceneje v slo bi blo sigurno to 850EUR hvala res... kaj menite o tej?

Plus to da sem dal 2x ponesreči napajalnik

Meni osebno s primerjavi s tistim kar sem v slo sestavil z 800EUR se mi zdi tole raketa

vzemi raje h97 plato

Ok ni problema sem res poceni dobil..ostalo se ti zdi uredi..moram ti povedati da nisem preveč zahteven uporabnik.

DarwiN ::

SSD še dodaj obvezno.
Pa raje Toshiba disk, ker Seagate diski crkujejo kot muhe enodnevnice.
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: DarwiN ()
««
480 / 1150
»»