Forum » Operacijski sistemi » Samba Domena
Samba Domena
MUC ::
Mam en problem, k mi ga bo mogoče znal rešit kakšen Windoz fan :).
Mam postavljeno Sambo in domeno. Vse deluje lepo in prav, s tem da se opazil, da ko sem v domeno povezan na enem računalniku (mapira mape kot diske), mi na drugem ne deluje ( ni v domeni) dostop do teh map, ki so na prvem mapirane kot diski. Če se na prvem odjavim, mi vse deluje BP.
Vedno javlja napako: "already in use" .. kaj lahko naredim, da bo tak hkraten dostop do map deloval?
Mam postavljeno Sambo in domeno. Vse deluje lepo in prav, s tem da se opazil, da ko sem v domeno povezan na enem računalniku (mapira mape kot diske), mi na drugem ne deluje ( ni v domeni) dostop do teh map, ki so na prvem mapirane kot diski. Če se na prvem odjavim, mi vse deluje BP.
Vedno javlja napako: "already in use" .. kaj lahko naredim, da bo tak hkraten dostop do map deloval?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | WD TV Live HUB (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 22508 (15946) | kamuee |
» | Server: arhiviranje, sinhronizacija... kako začet?Oddelek: Omrežja in internet | 1492 (1280) | Karen |
» | Linux - particioniranjeOddelek: Operacijski sistemi | 1238 (1002) | Daedalus |
» | Windows 2003 AD domenaOddelek: Operacijski sistemi | 2230 (1918) | dronyx |
» | AD user 1.logira in na \\FILE ustvari svojo mapo?Oddelek: Operacijski sistemi | 770 (770) | krneki |