Forum » Kaj kupiti » Torba za prenosnik
Torba za prenosnik
carlito149 ::
Namen imam kupit eno torbo za prenosnik in sicer za IBM r50e.Odšel bi okoli 10k mogoče če bo res dobra tudi več.Zato vas prosim za nasvet in če lahko pripnete kakšno sliko svojih torb.
cojss ::
Najbolje je da greš v BigBang ali katero od drugih trgovin, kjer imajo teh zadev veliko in jih preizkusiš. Po slikah boš težko videl, kakšna je, koliko je prostora za periferijo (miš, napajalnik,,...) in razne mape,...
zee ::
pred letom dni sem nabavil nekaj takega.
zaenkrat sem zelo zadovoljen, mesta je noter dovolj; v bstvu ga je toliko, da imam kar vedno s sabo en navaden UTP kabel in en X-UTP kabel.
zaenkrat sem zelo zadovoljen, mesta je noter dovolj; v bstvu ga je toliko, da imam kar vedno s sabo en navaden UTP kabel in en X-UTP kabel.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Damjan Jagar ::
Jaz imam tole in sem zadovoljen. Prostora dosti, prej preveč. Sicer še nisem preizkusil kvalitetnejših torb, ampak tale je 5.500. Ko sem jaz kupoval je bila še jurja cenej.
http://jagar.si
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Wireless router canyon cn-wf514Oddelek: Omrežja in internet | 7309 (5314) | jancus |
» | wireless router z rj45 izhodiOddelek: Omrežja in internet | 1191 (1094) | 'FireSTORM' |
» | Modifikacija WLAN kartic (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 8455 (6279) | pujsek_ |
» | kaj rabim, da se povežem z drugim compomOddelek: Strojna oprema | 1043 (1043) | smirnof |
» | Kateri router ?Oddelek: Kaj kupiti | 1696 (1469) | Shkorc |