Forum » Strojna oprema » Problem pri modanju R9500non-pro
Problem pri modanju R9500non-pro
Raziel ::
Ja kot naslov pove imam R9500 non-pro z pravo platino pri kateri je možno jo spraviti na R9700 nivo, zadevo sem naredil z omega driverji in v bistvo dela samo je čudno v enih igricah so napaki pri drugih ji ni npr. Battlefield 1942 dela brez problemom kaki Breed ali pa gothic2 pa ima šahovno mrežo zeleno in viljolčno, ki pa se premika z pogledom in niti ni na vseh objektih v igri, zdaj jaz mislim da čip pač ne prenese za kake druge možnosti pa bi me zanimalo če ve kdo kaj več povedati.
jest10 ::
Probaj malenkost znižati frekvence na GPUju. Vseeno bo hitrejše kot nemodana kratica, napake pa bodo mogoče izginile.
Probati ni greh.
Probati ni greh.
Raziel ::
Ja standardni ventilator je gor in mislim da bo ta zadostoval, bom se malo poigraval z frekvenco in napetostjo, bom videl če se da kaj rešiti če ne pa tudi nič hudega ker kartica je precej hitejša od prej uporabljene Kyro2 kartice, samo če bi šlo toliko boljše
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Navijanje GPU-ja in črte na zaslonu (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 7689 (7054) | einstein :P |
» | kateri procesor, in katero grafično naj kupim?? predlagajte. (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 4721 (3931) | gogi13 |
» | Napetost na izhodu iz audio karticeOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2117 (1685) | Business |
» | AGP na plati je 3.3V, grafična pa rabi le 1.5V !!!? (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4229 (3528) | TribesMan |