Forum » Pomoč in nasveti » Prikaz map
Prikaz map
Ugankar ::
To vprašanje sem postavil že nekajkrat pa mi nihče zgleda ne zna odgovoriti.
No, bom poskusil še enkrat. Dobro poslušajte...
Ko dvokliknem na ikono za disk D, se mi prikaže njegova vsebina (logično), ki pa je le ena mapa (mapa A). Ko dvokliknem na mapo A, se mi pokaže njena vsebina (logično), ki vsebuje mape B, C ter D.
Zdaj pa vrašanje:
Kako lahko z dvoklikom na ikono za disk D pridem do map B, C ter D, brez da bi moral dvoklikati še na mapo A. Se parvi bi v bistvu skrajšal pot do map B, C ter D. Bližnjice zame niso rešitev.
Če še vedno ne razumete vsi, nekdo sigurno mora. Naj ta razloži ostalim ki berejo ta članek.
Hvala za pomoč.
No, bom poskusil še enkrat. Dobro poslušajte...
Ko dvokliknem na ikono za disk D, se mi prikaže njegova vsebina (logično), ki pa je le ena mapa (mapa A). Ko dvokliknem na mapo A, se mi pokaže njena vsebina (logično), ki vsebuje mape B, C ter D.
Zdaj pa vrašanje:
Kako lahko z dvoklikom na ikono za disk D pridem do map B, C ter D, brez da bi moral dvoklikati še na mapo A. Se parvi bi v bistvu skrajšal pot do map B, C ter D. Bližnjice zame niso rešitev.
Če še vedno ne razumete vsi, nekdo sigurno mora. Naj ta razloži ostalim ki berejo ta članek.
Hvala za pomoč.
veteran ::
Hmm, zakaj sploh imeti mapo A, če je ta edina na disku in bi rad direktno dostopal do map v njej? Nič kaj logično. ;)
Sicer pa, v raziskovalcu vklopi prikaz map (klasičen pogled), potem pa v levem oknu izberi disk D in pritisni zvezdico *, pa boš takoj videl vse mape (in podmape) na njem.
Lahko pa narediš eno batch datoteko, bližnjico nanjo daš v mapo Zagon, pa boš videl te mape kot diske:
C:\windows\system32\subst.exe M: D:\A\B
C:\windows\system32\subst.exe N: D:\A\C
C:\windows\system32\subst.exe O: D:\A\D
Sicer pa, v raziskovalcu vklopi prikaz map (klasičen pogled), potem pa v levem oknu izberi disk D in pritisni zvezdico *, pa boš takoj videl vse mape (in podmape) na njem.
Lahko pa narediš eno batch datoteko, bližnjico nanjo daš v mapo Zagon, pa boš videl te mape kot diske:
C:\windows\system32\subst.exe M: D:\A\B
C:\windows\system32\subst.exe N: D:\A\C
C:\windows\system32\subst.exe O: D:\A\D
Ugankar ::
veteran, vprašal si zakaj imam mapo A!!! V bistvu se res zdi bedarija, ampak štos je v tem, da je bila včasih tam še mapa Nejc (dokumenti mojedga bata ki je prav tako vsebovala nekaj map). Ko je dobil svoj računalnik, sem mapo nejc zbrisal, mapa A pa je še vedno ostala!!
StratOS ::
movni vse mape na root drive-a :)
ali pa naredi bližnjico na rootu do tega direktorija :)
ali pa naredi bližnjico na rootu do tega direktorija :)
"Multitasking - ability to f##k up several things at once."
"It works better if you plug it in."
"The one who is digging the hole for the other to fall in is allready in it."
"It works better if you plug it in."
"The one who is digging the hole for the other to fall in is allready in it."
Zgodovina sprememb…
- spremenila: StratOS ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Outlook Express težave s prejemanjem priponkOddelek: Programska oprema | 3222 (628) | huwi |
» | Mrežni disk - istočasna uporaba datotek na disku z 2 računalnikovOddelek: Pomoč in nasveti | 1683 (1258) | fulgur |
» | Privzeta mapa v Windows ExplorerjuOddelek: Pomoč in nasveti | 1297 (1100) | matjash |
» | Prikaz vsebine particije/diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 876 (803) | Ugankar |
» | kje se dejansko nahaja fajl za connectOddelek: Programska oprema | 1112 (957) | Marjan |