Forum » Mobilne tehnologije » Ne najde mi omrezja:(
Ne najde mi omrezja:(
Forum ::
Lp!
Mene pa zanima nekaj glede omrezja..imam mobilni sony ericsson T630 in kva se mi je nardil..enkrat se mi je iz lepega na zaslonu pojavl to..ni omrezja.....pol ga parkrat vrzem tko kao kot da mi pade iz rok in neki dela...za en cas...pol naenkrat mi pa spet to neha delat in zdej ze nekaj dni nimam omrezja..pa me zanima ce ve kdo kaj bi to bilo..aja pa v nasem kraju je signal zelo vredu tko, da ni problemov s tem..je mozno da je kakšna antena izklopljena al kaj?
hvala ze vnaprej...ziga
Mene pa zanima nekaj glede omrezja..imam mobilni sony ericsson T630 in kva se mi je nardil..enkrat se mi je iz lepega na zaslonu pojavl to..ni omrezja.....pol ga parkrat vrzem tko kao kot da mi pade iz rok in neki dela...za en cas...pol naenkrat mi pa spet to neha delat in zdej ze nekaj dni nimam omrezja..pa me zanima ce ve kdo kaj bi to bilo..aja pa v nasem kraju je signal zelo vredu tko, da ni problemov s tem..je mozno da je kakšna antena izklopljena al kaj?
hvala ze vnaprej...ziga
bulšit!:)
zee ::
če ga mečeš po tleh, ni čudnega, da ti ne dela.
kaj pravijo na servisu?
kaj pravijo na servisu?
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Maribor ::
Kaj maš predplačniško al naročniško sim ? Pri predplačnikih se lahko zgodi, da se po 270 dneh "neaktivnosti" številka izklopi ! Drugač, pa poglej nastavitve omrežja, kakšen sprejem imaš nastavljen (Pa nastavi na samodejno), prav tako pa pri izbiri omrežja - Naj bo avtomatska !
LP
LP
gzibret ::
A si bil kaj v tujini.
Meni ne najde omrežja (Nokia 3210), če sem bil v tujini in sem prišel nazaj v Slovenijo. Moram dati na manualno iskanje omrežja, pol pa je spet OK.
Meni ne najde omrežja (Nokia 3210), če sem bil v tujini in sem prišel nazaj v Slovenijo. Moram dati na manualno iskanje omrežja, pol pa je spet OK.
Vse je za neki dobr!
donfilipo ::
Verjetno je šel eden od čipov za signal...to se da zamenjati, če pa ga boš metal v tla bolj slabo verjetno..včasi bolj pomaga če ga pogreješ na pravem koncu...(da ne bi slučajno res..to deluje samo par ur le greješ čipe za signal lahko pa še kaj drugega skuriš), Torej na servis z njim
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Slovenska policija začenja uporabljati varne mobilne komunikacijeOddelek: Novice / NWO | 16482 (13986) | matijadmin |
» | Iphone 5s - simobil omrežje GSMOddelek: Mobilne tehnologije | 1057 (840) | ShowDown |
» | Huge dillema...simobil paketiOddelek: Mobilne tehnologije | 5077 (4194) | mojsterleo |
» | Asus p535 - vaša mnenjaOddelek: Kaj kupiti | 4192 (2388) | sixtoo |