Forum » Izdelava spletišč » oscommerce upload slik
oscommerce upload slik
lojk ::
Imam eno težavo z dodajanjem slik k produktom. izdelke sem do sedaj uploadal z easypopulate in je vse dolovalo OK. Sedaj bi pa rad ročno dodal nekaj artiklov, pa mi
slik, ki sem jih predhodno shranil v direktorij, baza očitno ne sprejme. Primer:newfolder/subfolder/image.jpg v images mapi sem vpisal v Products Image: v Bigger Image: in Pop-up Image: vendar po shranitvi ni vidnih slik. WYSIWYG je izklopljen, vse mape, podmape in slike pa so CHMOD 777.
slik, ki sem jih predhodno shranil v direktorij, baza očitno ne sprejme. Primer:newfolder/subfolder/image.jpg v images mapi sem vpisal v Products Image: v Bigger Image: in Pop-up Image: vendar po shranitvi ni vidnih slik. WYSIWYG je izklopljen, vse mape, podmape in slike pa so CHMOD 777.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izdelava "System Image Backup" z Hiren's bootable USBOddelek: Operacijski sistemi | 624 (462) | MrStein |
» | KAteri program za samodejni resize velike količine slikOddelek: Pomoč in nasveti | 1101 (833) | Hayabusa |
» | Brezžična IP kamera TRENDnet TV-IP-110WOddelek: Omrežja in internet | 1784 (1717) | KoMar- |
» | Lampp problemOddelek: Izdelava spletišč | 1704 (1607) | Slovenia13 |
» | Mandriva 2007 PowerpackOddelek: Operacijski sistemi | 1342 (1063) | coti |