Forum » Omrežja in internet » web page download
web page download
zser ::
Zdravo , eno vprašanje a ve kdo za kak programček ki bi mi downloadal neko internet stran , vključno z prvo stranjo do katere vodijo linki z osnovne strani. Če je osnovna stran blabla.com na njej so pa linki do ostalih strani , jest bi rad da mi dol potegne osnovno stran vklučno z vsemi stranmi do katereih vodijo linki z osnovne strani .
Upam da sem bil dovolj razumljiv kaj hočem.
Upam da sem bil dovolj razumljiv kaj hočem.
zser ::
ok hvala , zdej sem glih na šihtu pa ne morem probat a veš mogoče če je kaka omejitev kar se tiče strani če ti to dovoljo al ne?
Zanima me predvsem ker je ena dokaj uredu stran pixel2life.com kjer najdeš tutorialov malo morje pa bi rad ubistvu dol potegnu da bom lahko offline gledal doma, stran je pa tko narjena da so na njej direkt linki do ostalih strani kjer je tutorial.
Bom probal doma pa bom vidu ,
Zanima me predvsem ker je ena dokaj uredu stran pixel2life.com kjer najdeš tutorialov malo morje pa bi rad ubistvu dol potegnu da bom lahko offline gledal doma, stran je pa tko narjena da so na njej direkt linki do ostalih strani kjer je tutorial.
Bom probal doma pa bom vidu ,
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kakšno gostovanje za spletno stran z bazo oglasov?Oddelek: Izdelava spletišč | 2510 (2012) | Netrunner |
» | Kako začeti z učenjem izdelave spletnih strani?Oddelek: Izdelava spletišč | 2374 (1770) | scipascapa |
» | Polovica žrtev izsiljevalskih virusov kljub plačilu odkupnine brez podatkovOddelek: Novice / Kriptovalute | 7868 (6365) | SeMiNeSanja |
» | Ocena dizajnaOddelek: Izdelava spletišč | 1759 (1260) | Vice |