Forum » Navijanje » Podvijanje AthlonXP-M procesorja
Podvijanje AthlonXP-M procesorja
zcetrt ::
Malo netipično za vas, navdušence, a vendarle: Kako nizko se je pametno spustiti?
Moti me namreč, da se mi ventilator v prenosniku vklaplja tudi, ko proca ne rabim pretirano (npr. med predavanji), zato bi rad ohladil le-tega. Trenutno sem na 1.1V in 6xsistemskem vodilu, procesor pa je AMD ATHLON XP-M 2600+.
Ali se godi procesorju kaj slabega, če ga imam na tako kratki vrvici? (da ne bo moj komp kot koncentracijsko taborišče-porcija brozge vsak dan pa delat!)
Moti me namreč, da se mi ventilator v prenosniku vklaplja tudi, ko proca ne rabim pretirano (npr. med predavanji), zato bi rad ohladil le-tega. Trenutno sem na 1.1V in 6xsistemskem vodilu, procesor pa je AMD ATHLON XP-M 2600+.
Ali se godi procesorju kaj slabega, če ga imam na tako kratki vrvici? (da ne bo moj komp kot koncentracijsko taborišče-porcija brozge vsak dan pa delat!)
4.
tiborrr ::
Ne, skodit mu ne more, kvecjemu hvalezen ti bo
Don't test the captain's validity or his vulnerability!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako pravilno naviti samo procesorOddelek: Navijanje | 3399 (2833) | WamPIRe- |
» | [C++]StruktureOddelek: Programiranje | 4034 (3963) | jernejf |
» | Računlnik se ne zaženeOddelek: Strojna oprema | 1189 (1102) | micron1 |
» | Kako vroči so naši procesorji ?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1596 (1304) | bajro |
» | Intel bo podpiral navijanjeOddelek: Novice / Matične plošče | 2743 (2743) | AtaStrumf |