Forum » Pomoč in nasveti » Hibernating in Internet Connection Sharing
Hibernating in Internet Connection Sharing
Herr Flick ::
Prosim vas za pomoč pri naslednjem problemu:
Ko prižgem računalnik, ki sem ga prej ugasnil s hibernacijo, mi ne deluje več internet connection sharing.
Mreža deluje brez problemov, lahko printam in brskam po datotekah drugih računalnikov, medtem ko se ostali računalniki prek tega, ki ga hiberniram (ki je server), ne morejo povezati na internet. Ko pa ga ponovno zaženem brez hibernacije, pa deluje tudi internet connection sharing.
Če se kdo od vas bolje spozna na postopke ICSja ali ima kakršnokoli idejo, ga prosim za pomoč, namig ali nasvet... Hvala!
Ko prižgem računalnik, ki sem ga prej ugasnil s hibernacijo, mi ne deluje več internet connection sharing.
Mreža deluje brez problemov, lahko printam in brskam po datotekah drugih računalnikov, medtem ko se ostali računalniki prek tega, ki ga hiberniram (ki je server), ne morejo povezati na internet. Ko pa ga ponovno zaženem brez hibernacije, pa deluje tudi internet connection sharing.
Če se kdo od vas bolje spozna na postopke ICSja ali ima kakršnokoli idejo, ga prosim za pomoč, namig ali nasvet... Hvala!
Herr Flick ::
Kaj res nihče nima nobene ideje? Morda kdo ve, kateri servisi (services) so odgovorni za delovanje ICSja, pa bi morda poskusil te še enkrat zagnat...
Microsoft ::
Po opisu sledec, bi to bil servis Windows Firewall/Internet Connection Sharing (ICS). Sicer pa ima ICS moznost, da vzpostavi povezavo, ce mu kater od PCjev poslje zahtevek, ki gre na internet (na sliki srednja klukca).
by Miha
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Microsoft ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vpn & internetOddelek: Pomoč in nasveti | 1277 (563) | rogerg |
» | Wireles internetOddelek: Pomoč in nasveti | 1905 (1571) | Mitch |
» | MREŽAOddelek: Programska oprema | 1596 (1401) | bojan1 |
» | Internet connection sharing! WTF???Oddelek: Pomoč in nasveti | 1767 (1463) | CaqKa |
» | dva računalnika en internetOddelek: Omrežja in internet | 1105 (922) | jRk0 |