Forum » Programska oprema » Firefox 1.5
Firefox 1.5
icko ::
Da ne odpiram nove teme: Instalacija theme na novi firefox:
Prenos datoteke ni mogoč v kolikor ni odkljukano vse options-content. In tudi potem theme ne prenese do konca oz ni možno zamenjati skina. Invalid or corupted jar file je odgovor.
What to do.
Vem da le najnovejše theme podpirajo 1.5 verzijo ampak meni ne dela nobena.
Prenos datoteke ni mogoč v kolikor ni odkljukano vse options-content. In tudi potem theme ne prenese do konca oz ni možno zamenjati skina. Invalid or corupted jar file je odgovor.
What to do.
Vem da le najnovejše theme podpirajo 1.5 verzijo ampak meni ne dela nobena.
veteran ::
Nekaj tem, ki delajo v 1.5, dobiš tukaj.
Temo shraniš na disk, potem pa inštaliraš s temle dodatkom: Install New Theme
(če tudi to ne dela, ponovno inštaliraj firefox - prej pa zbriši stari profil od 1.0.7)
Temo shraniš na disk, potem pa inštaliraš s temle dodatkom: Install New Theme
(če tudi to ne dela, ponovno inštaliraj firefox - prej pa zbriši stari profil od 1.0.7)
R33D3M33R ::
Tudi jaz imam eno težavo. Včasih ko surfam po kaki strani in so gor slike - recimo v tej temi ter scrollam po strani mi CPU nabije na 100% ter seveda prične štekati. Kaj se da narediti glede tega?
LP
LP
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
boss-tech ::
imam problem- firefox ofnem in mi zmrzne- ne naloži niti prve strani- kr obmiruje in konec. pa sm že dol vrgu pa še enkrat gor. pomoč
dex22 ::
Mene pa zanima zakaj je pri firefox 1.5 zmanjšana površina internetne strani.Namreč na živce mi gre tist velik modri spodnji kvadrat.A se da to kje naštimat??
Jose ::
Zakaj mi ob downloadu s Firefoxom (tako s starimi verzijami, kot z 1.5) vedno hoče snemati na disketo. Ko ene dvajsetič kliknem na Cancel mi končno posname datoteko tja, kamor sem nastavil.Kakšnsa ideja? Sprobal sem že skoraj vse opcije v Tools-Options-Downloads pa še vedno želi snemati na disketo.
LP, JOSE.
LP, JOSE.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Firefox Quantum je kvantni skok naprej (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 68195 (53106) | Apofis |
» | Firefoxova nova oblačila (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 20446 (15153) | schurda |
» | Nova Firefox in ThunderbirdOddelek: Novice / Brskalniki | 4346 (3626) | Poldi112 |
» | Mozilla Firefox praznuje prvo leto obstoja.Oddelek: Novice / Brskalniki | 5376 (4404) | krho |
» | Firefox 1.5 Beta1 izšel! (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 9241 (7272) | christooss |