Forum » Programska oprema » Brskalnik in MediaPlayer problem
Brskalnik in MediaPlayer problem
Snare ::
Pozdravljeni!
Že nekaj časa me muči problem, ki je naslednji:
Vedno, kakdar želim odpreti povezavo na stran, kjer naj bi se predvajal npr. filmček in to na WindowsMediaPlayerju, mi brskalnik Crashne, oz. se zapre (in zravn še vse ostale odprte strani)
Problema ni, če se filmček predvaja na Quicktime.
Poskusil sem z ponovno inštalacijo vseh dotičnih programov, vendar brez uspeha, ali obstaja kakšna rešitev, razen ponovnega nalaganja winsov?
Že nekaj časa me muči problem, ki je naslednji:
Vedno, kakdar želim odpreti povezavo na stran, kjer naj bi se predvajal npr. filmček in to na WindowsMediaPlayerju, mi brskalnik Crashne, oz. se zapre (in zravn še vse ostale odprte strani)
Problema ni, če se filmček predvaja na Quicktime.
Poskusil sem z ponovno inštalacijo vseh dotičnih programov, vendar brez uspeha, ali obstaja kakšna rešitev, razen ponovnega nalaganja winsov?
gremo neki spit; spit je car!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Deljenje WLAN z Android mobilca, omejitev porabeOddelek: Omrežja in internet | 1927 (1760) | Hayabusa |
» | Povezava HTC Touch Diamond z Exchange 2003Oddelek: Mobilne tehnologije | 906 (856) | antireal |
» | Firefox problemOddelek: Programska oprema | 1044 (902) | stojko1 |
» | Pinacle in izdelava menija ...Oddelek: Programska oprema | 1120 (958) | JOKER |
» | Flash movie neodvisen od straniOddelek: Izdelava spletišč | 968 (907) | cahahopie |