Forum » Sedem umetnosti » Umrl Richard Pryor
Umrl Richard Pryor
tratto ::
Yep, RIP.
Od vsega, kar sem videl od njega se mi je najbolj vtisnil v spomin v "See no evil, hear no evil".
Od vsega, kar sem videl od njega se mi je najbolj vtisnil v spomin v "See no evil, hear no evil".
Yossarian ::
Potem pa si še vsekakor moraš ogledat Stir Crazy (pa še SLO podnapisi so).
Nikoli se ne prepiraj z idiotom, ker te bo potegnil
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.
dela ::
Poglejte si predvsem njegove stand up nastope- tisti, ki jih še ne poznate: Live in concert, Here and now, Live on sunset strip, Live and smokin` in pa njegovo audio zbirko And it`s deep too. Predvsem s temi zadevami je pridobil status.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako iskreno je Googlovo posipanje s pepelom?Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 7129 (5244) | Blisk |
» | NSA prisluškovala tudi Špancem in francoskemu predsednikuOddelek: Novice / Zasebnost | 10740 (9005) | Unknown_001 |
» | Komedije, da te kap!!!! (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 51662 (48178) | Ejsi_Disi |
» | Objavljeni rezultati zunanje revizije Googlovega prisluškovanjaOddelek: Novice / Zasebnost | 5477 (4984) | fosil |
» | Nemčija od Googla zahteve razkritje ilegalno zbranih podatkov o nezaščitenih brezžičnOddelek: Novice / Tožbe | 4382 (3783) | MrStein |