Forum » Programska oprema » stekanje HP and GOF
stekanje HP and GOF
wodan ::
Pozdravljeni!
imam tezavico: prek nekaj dnevi sem formatiral racunalnik, in si nato pobral preko torentov Harryja Potterja and Goblet of Fire. Ob gledanju filma mi je slika(ne zvok) zastekala za 5 do 8 sekund, tako da sem po pol ure nehal gledat. Mislil sem, da je kriv film, tako da sem pobral se enega z e mula. Zgodba se je ponovila.Poskusil sem odpreti z medio playerjem, nato pa se z winampom, spet isto... Pogledal sem pod Task Manager in zaprl stvari, da mi nebi jemale moci, toda zgodba se je ponovila. Kje je tezava?
wodan
aja, konfiguracija:sempron 2800+, 1gbDDR, GF4 5700LE
imam tezavico: prek nekaj dnevi sem formatiral racunalnik, in si nato pobral preko torentov Harryja Potterja and Goblet of Fire. Ob gledanju filma mi je slika(ne zvok) zastekala za 5 do 8 sekund, tako da sem po pol ure nehal gledat. Mislil sem, da je kriv film, tako da sem pobral se enega z e mula. Zgodba se je ponovila.Poskusil sem odpreti z medio playerjem, nato pa se z winampom, spet isto... Pogledal sem pod Task Manager in zaprl stvari, da mi nebi jemale moci, toda zgodba se je ponovila. Kje je tezava?
wodan
aja, konfiguracija:sempron 2800+, 1gbDDR, GF4 5700LE
- zaklenil: ToniT ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HP - Harry PotterOddelek: Sedem umetnosti | 2439 (342) | oo7 |
» | računalnik se ne zaženeOddelek: Strojna oprema | 1956 (1746) | DamijanD |
» | Harry Potter in Svetinje smrti - 1. delOddelek: Sedem umetnosti | 1051 (842) | guest #44 |
» | Windows XP Pro 100% cpu loadOddelek: Pomoč in nasveti | 1240 (1147) | mare_ |
» | Zanima me ali se še komu to dogaja v Kazi???Oddelek: Programska oprema | 825 (674) | sash |