Forum » Mobilne tehnologije » kakšen teleon naj kupim
kakšen teleon naj kupim
radiator ::
Prosil bi za malo pomoči. Zdaj sem imel c45 od kaj je prišel na tržišče. Zadnje čase se na polnilcu izklaplja kar pa je zelo tečno. Torej rabim nov telefon. Od telefona pričakujem da se da z njim telefonirat. Drugo me ne zanima.
Torej bi telefon naj bil dober v:
- kako dolgo drži baterija
- dober sprejem
- uporabne tipke da se da kak SMS
- da ne poka, hrešči ko telefoniraš
- lahek / majhen da gre normalno v žep
Ne rabim pa stvari kot so:
- fotoaparat
- neke super melodije
- barvni display
No pa na siemensa sem navajen tak da bi po možnosti kaj od njih. Pa ceneje je bolše je...
Torej bi telefon naj bil dober v:
- kako dolgo drži baterija
- dober sprejem
- uporabne tipke da se da kak SMS
- da ne poka, hrešči ko telefoniraš
- lahek / majhen da gre normalno v žep
Ne rabim pa stvari kot so:
- fotoaparat
- neke super melodije
- barvni display
No pa na siemensa sem navajen tak da bi po možnosti kaj od njih. Pa ceneje je bolše je...
Kaj je jutri že bilo?
Saladin ::
Mam isti mobič in tudi meni se ob polnjenju izklaplja - ampak da bi zaradi tega novi mobič kupoval...
Sej ga ponavadi polniš ponoči - maš zastonj sleep funkcijo
Sej ga ponavadi polniš ponoči - maš zastonj sleep funkcijo
Dobro je kar nosi največ svobodne koristi/najmanj bolečine čim več sentientom
na najhitrejši, najvarnejši in najbolj moralen način za najdaljše obdobje.
"Utilitarianizem po Saladinovo"
na najhitrejši, najvarnejši in najbolj moralen način za najdaljše obdobje.
"Utilitarianizem po Saladinovo"
klemen22 ::
Če maš denar je dobro investirat v Nokio 6680 ali podobno. Res kul mobič.
Pa tut Siemensi niso slabi. Sem mel model (sicer že 4 leta nazaj) S35 in je bil za moje pojme najboljši mobitel kar sem jih mel (kljub zdajšnji Nokii). Tako kvalitetno izdelanega mobitela dandanašnji dobiš težko. ŠE vedno ga imam doma in so tipke praktično iste kot nove, ohišje se ne maje sploh (kljub 2 letni uporabi) itd. Skratka včasih so bili siemensi (modeli S) 1A.
Pa tut Siemensi niso slabi. Sem mel model (sicer že 4 leta nazaj) S35 in je bil za moje pojme najboljši mobitel kar sem jih mel (kljub zdajšnji Nokii). Tako kvalitetno izdelanega mobitela dandanašnji dobiš težko. ŠE vedno ga imam doma in so tipke praktično iste kot nove, ohišje se ne maje sploh (kljub 2 letni uporabi) itd. Skratka včasih so bili siemensi (modeli S) 1A.
Motiti se je človeško, odpuščati pa božje. Torej ti odpuščam ;)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Najbolj zanesljiv telefon?Oddelek: Mobilne tehnologije | 2044 (1319) | komar88 |
» | A ma kdo izkušnje s Siemens ST60Oddelek: Mobilne tehnologije | 1883 (1626) | boogoo |
» | Kir mobilc mate in kirga mi priporočate ? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 3904 (3322) | R0K |
» | SiMobil Pomlad - Nokia 3310, DA ali NE?Oddelek: Loža | 2731 (2296) | Fantom |
» | mobitelOddelek: Kaj kupiti | 2047 (1760) | ns-miha |