» »

IceWM

IceWM

IceIceBaby ::

Sprobal sem icewm in mi je zelo všeč, edino ena stvar me zelo moti. Ko kliknem na ikono, da bi odprl kak program zadeva sploh ne reagira, ampak enostavno odpre program. Ker delam na starem celeronu 533 se programi ne odprejo takoj, ampak malo traja, vmes pa ne vem ali sem kliknil ali ne.

A se da nastavt, da bi ob zagonu programa dalo kak znak od sebe ? Recimo, da se kurzor spremeni (kot v windowsih v tisto uro) ali kajo podobnega.

civic_ ::

jst sem vectorlinux mel na pentiumu 333 64ram in sem res da včasih mel problem ker sem odpru 10 firefoxov >:D pol sem se pa navadil...in je šlo. (glih sm se navadu pa se mi je z ramov začelo kadit :D )icewm je carsko namizje. drugače vprašaj na vectorlinux.com na njihovem forumu ti bodo znali več povedati. na keteri distribuciji sploh lawfaš?

IceIceBaby ::

Vector :) Celeron 533, 192mb rama, 7gb disk... Tudi v KDEju se da preživet za tisto kar delam na tej mašini (mal za sufrat, brat zapiske itd :)) samo tale icewm je pa res hiter tako da se ga splača poštimat.

sej se boš navadu jst sem imel tudi probleme nekaj časa ampak sem se hitro navadil. edino me čudi zakaj ti tako počasi odprira sej imaš kišto....dobro a imaš standar edition ali SOHO (ki vsebuje polek KDE ICEWM) drugače je pa icewm fejst namizje ker je podobno kde tudi podpira programe tako za kde kot za gnome...

christooss ::

Hm mogoče poglej mal ICEPref in taka konfiguracijska orodja za ICewm
Zakaj je nebo modro? Da imamo lahko sladoled Modro Nebo

christooss ::

OK mislm da se ne da naštimat npr. "peščene ure" ker ma v conf datotekah 11 cursorjev. In od tega jih je devet za resize

Link
Zakaj je nebo modro? Da imamo lahko sladoled Modro Nebo

uporabljam vector dynamite pa pokaže nekej drugače kot eno uro ja

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Why KDE rules

Oddelek: Operacijski sistemi
252674 (1773) M.B.
»

obstaja alternativa win98?

101336 (1134) christooss
»

vector linux- slckware za zacetnike in stare mašine

61018 (912) christooss
»

Katero distribucijo Linuxa za starga laptopa?

91105 (960) Shatzy
»

Pestro pri namiznih okoljih

Oddelek: Novice / Ostala programska oprema
172666 (2666) noraguta

Več podobnih tem