Forum » Omrežja in internet » Kako postaviti mrežo med dvema ADSL uporabnikoma?
Kako postaviti mrežo med dvema ADSL uporabnikoma?
barabl ::
Zanima me,kako narediti mrežo med dvema ADSL uporabnikoma,oddaljenima nekaj kilometrov,oba pa uporabljata enakega ISP.Predvsem me zanima takšna mreža,da bi lahko dostopala do datotek,katere bi mi oseba dala v skupno rabo.
BlazP ::
Ce mislis eno povezavo poleg ADSL, pol mi na misel pride samo Wi-Fi z zelo dobro anteno(ce se vidita). Optike najbrz ne bosta vlekla.
Ce pa mislis mreza z uporabo obeh ADSL prikljuckov, pol pa VPN (virtual private network). Z uporabo VPNja sta navidez v istem LAN omrezju.
Ce pa mislis mreza z uporabo obeh ADSL prikljuckov, pol pa VPN (virtual private network). Z uporabo VPNja sta navidez v istem LAN omrezju.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BlazP ()
barabl ::
Zadeva je sledeča,kolega ima Linksys wrt54g,jaz sem pa brez routerja,kako najlažje narediti VPN povezavo?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dostop do aplikacije na serverju preko UMTS modemaOddelek: Omrežja in internet | 1749 (1597) | OmaDesala |
» | Comp-Ruter-CompOddelek: Omrežja in internet | 805 (805) | Davids84 |
» | WRT54GL Router ali kaj drugega ?Oddelek: Kaj kupiti | 2880 (2083) | rejven |
» | Lan med win 2k inwin 98se (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 5208 (4444) | Klemenn |
» | Switch ali Gateway?Oddelek: Kaj kupiti | 1408 (1276) | SasoS |