Forum » Kaj kupiti » Kje dobiti/kupiti PIII nalepkico?
Kje dobiti/kupiti PIII nalepkico?
bastadu ::
Sem kupil novo ohišje in sedaj imam tisti okvirček prazen. Kje bi lahko dobil tisto malo nalepkico od PIII, al pa od ABit al kej podobnega? Hvala za odgovore!
chucki ::
v vsaki trgovini z rač. opremo! Če kupiš box varianto proca. dobiš zraven nalepko!
AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti
Jaz ne bom kupoval procesorja, da bi dobil nalepko, zanima me, če ve kdo, da majo to kje oz., da ma kdo to dema...
sirotka ::
Ej, k ti tista nalepkica tolk pomen? Nariš si kej, al pa kakšno dobro p.. dej gor:)
Aja če ma kater frend kyrota(hercules), je zravn dobu nalepke in je ena lepa k glih v kvadratek paše:)
Aja če ma kater frend kyrota(hercules), je zravn dobu nalepke in je ena lepa k glih v kvadratek paše:)
A ve kdo kak naslov na netu, kjer bi si take logote za na ohišja lahko dol snel? Priporočeno bi bilo, da so v vektorskem formatu... THNX
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ali je potrebno kakšno dovoljenje za prodajo lastnih slik?Oddelek: Sedem umetnosti | 7635 (5933) | Yosh |
» | Big Bang Nalepke NUJNO (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 9570 (4792) | mapko |
» | Kvalitetna črna tipkovnicaOddelek: Kaj kupiti | 2483 (1802) | bastadu |
» | Danes sestavljam novi computer...Oddelek: Strojna oprema | 1754 (1068) | antonija |
» | VOLCANO 6 CU/+ nasvetOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1646 (1144) | OChack |