» »

Nero ne prepozna več CD pekača

Nero ne prepozna več CD pekača

root987 ::

Zdravo!

Torej, po navadi pride do problemov ko naša predraga Okna ne prepoznajo CD pekača, a pri meni tokrat ne - moj problem izvira na drugem koncu:

Nero mi od danes naprej ne prepozna več CD pekača in mi v "Choose recorder" prikaže le Image Recorder. V Oknih deluje vse lepo in prav - lahko berem vse CDje brez vsakršnih napak. Kar je pri vsem skupaj še bolj čudno je, da mi Nero Infotool pokaže moj pekač in kam je priklopljen (Secondary Master), a mi ga še vedno ne pusti izbrati v meniju. Dopuščam možnost da sem pred nekaj dnevi, ko sem nazadnje delal z njim, v konfiguraciji naredil neko usodno napako (čeprav v to dvomim), zatorej - se da kje izbrisati konfiguracijsko datoteko in generirati default vrednosti?

Pekač: Lite-On LTR-52246S (52x/24x/52x)
Nero: vključen s pekačem - 5.5.10.9 - IMHO verzija ne bi smela igrati nekega ključnega dejavnika, glede na to da je do sedaj delovalo vse v redu in do sedaj nisem imel nekih resnih problemov. Prav tako bi jo nerad menjal, glede na to da popolnoma zadostuje mojim potrebam. Pa še legalna je. [:)]
Okna: Windows 2000

Zahvaljujem se za vsakrčno pomoč!
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell
  • spremenil: root987 ()

TitanSLO ::

Imaš različne licence za nerota, npr. če dam js nerota, ki sem ga dobil z pekačom Liteon in ga hočem uporabljat za svoj pekač Plextor mi Nero preprosto to ne dovoli mi pokaže samo image rekorder. Sporbaj ponovno registrirat nerota tukaj so locirane registracijske kode oz. shrani v .reg datoteko in jo zaženi da ti zbriše vse serijske.
Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\Explorer Bars\{C4EE31F3-4768-11D2-BE5C-00A0C9A83DA1}\ContainingTextMRU]
"000"=-
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\ahead\Nero - Burning Rom\Info]
"Serial6"=-
"Serial6_2"=-
"Serial6_3"=-
"Serial6_4"=-
"Serial6_5"=-
"Serial6_6"=-
"Serial6_7"=-
"Serial6_8"=-
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\ahead\Nero Fast CD-Burning Plug-in]
"Serial"=-

nevem kako je v win2000, če dovoli "Windows Registry Editor Version 5.00" zamenjaj z "REGEDIT4"

Zgodovina sprememb…

• spremenil: TitanSLO ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Obnovitev sistema ne deluje

Oddelek: Pomoč in nasveti
52042 (1976) mpucko6
»

Ikona od diska

51682 (1619) Mr_Globus
»

Windows Security Warning - mi bo požru živce!

Oddelek: Operacijski sistemi
111987 (1680) veteran
»

Ikone w widows xp so izginile !!!

202104 (1822) K0K0
»

Novi Plextor Premium noče peči najhitreje...

161320 (1137) DickH

Več podobnih tem