Forum » Programiranje » zvezdice v c++ -lik
zvezdice v c++ -lik
danielka84 ::
za nalogo sem dobil lik ki ima taksnole streho:
_______*
______***
____*__*__*
__*____*____*
*______*______*
__________*
________*_*_*
______*___*___*
____*_____*_____*
__*_______*_______*
*_________*_________*
fora je da sem probaval kot zmesan, pa ne dobim algoritma, zato se obracam na vas.
vnesemo pa visino.
_______*
______***
____*__*__*
__*____*____*
*______*______*
__________*
________*_*_*
______*___*___*
____*_____*_____*
__*_______*_______*
*_________*_________*
fora je da sem probaval kot zmesan, pa ne dobim algoritma, zato se obracam na vas.
vnesemo pa visino.
- spremenil: danielka84 ()
AndrejS ::
Malo uporabi matematiko , pa le-to skombiniraj s programiranjem in dobil boš rezultat. Ker če takšne enostavne naloge ne boš znal rešiti ne boš nikoli dobro programiral! Je pa rešljivo z FOR in IF stavki
danielka84 ::
BW, algoritma? Ja.
No sej zadevo sem pogruntal v grobem(if ((j==(d1/2)-i-1)||(j==(d1/2)+i-1)||(j==(d1/2)-1))), malo me zajebava iskanje razmerja med visino spodnjega dela "hiske" ter visino "strehe".
No sej zadevo sem pogruntal v grobem(if ((j==(d1/2)-i-1)||(j==(d1/2)+i-1)||(j==(d1/2)-1))), malo me zajebava iskanje razmerja med visino spodnjega dela "hiske" ter visino "strehe".
Nejc Pintar ::
_ sta vsakič 2 več, če tukaj ne opaziš poveuave si IMO bolj za kakšen naravosloven faks
Lahko je biti prvi, če si edini!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | EXCEL - poiskati besedni nizv koloni in vrstico kopirati na drugi listOddelek: Loža | 1655 (1440) | Malajlo |
» | [Python] Pomoč pri računanju Pi-jaOddelek: Programiranje | 2461 (2093) | Spura |
» | Kompleksno številoOddelek: Šola | 2903 (2083) | P=LN |
» | n kraljicOddelek: Programiranje | 1481 (1319) | Thomas |
» | Problemi pri C++ programiranju...Oddelek: Programiranje | 3902 (3377) | George |