Forum » Omrežja in internet » Blokiran www.[xxx].com
Blokiran www.[xxx].com
clip ::
Blokirali so mi dostop do www.[xxx].com, ker sem imel premalo uploada.
Stvar se mi zdi precej bedasta, da so mi samo zaradi tega preprečili dostop do strani.
Ker stran vsebuje veliko ex jugoslovanskih filmov bi seveda še zmeraj rad dostopal do te stranik.
Je možno dostopat na kakršnikoli način ?
Hvala
Stvar se mi zdi precej bedasta, da so mi samo zaradi tega preprečili dostop do strani.
Ker stran vsebuje veliko ex jugoslovanskih filmov bi seveda še zmeraj rad dostopal do te stranik.
Je možno dostopat na kakršnikoli način ?
Hvala
Pozdrav od Clipa
- spremenil: OmegaBlue ()
sss ::
Glej... če si leecher te pač banajo povsod in ne samo na podzemlju. Pod istim accjem ni možno več dostopati do strani. Če imaš dinamičen net (kar ima večina ADSLjevcev) se pa lahko na novo registriraš, če je registracija omogočena (pa piškotke-cookie pobriši)
skratka l33cherji so povsod nezaželjeni
skratka l33cherji so povsod nezaželjeni
Zgodovina sprememb…
- spremenil: sss ()
clip ::
Vem ampak pač nisem bil pozoren in nisem dobil nobenega opozorila.
Imam statičen IP.
Mislim, da se da dostopati preko public proxya vendar ne vem kako se to naredi ???
Imam statičen IP.
Mislim, da se da dostopati preko public proxya vendar ne vem kako se to naredi ???
Pozdrav od Clipa
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: clip ()
Doman ::
Žal nebo šlo!Ko si se registriral si moral prebrati faq, ti ga pa najverjetneje nisi. In če bi bili vsi l33cherji nebi nič mogel dol potegniti z razumnimi hitrostmi.
sss ::
clip, ko te banajo ti banajo acc(in seveda IP) in ga pod nobenim pogojem ne moreš nucati.. zato se je potrebno znova registrirati
sicer pa je bolje, da ne odpiraš takih topicev ker folk ne mara pijavk, kot si sam
sicer pa je bolje, da ne odpiraš takih topicev ker folk ne mara pijavk, kot si sam
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dostop do bwin.com (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 46818 (17446) | Andro457 |
» | Hacked website!Oddelek: Omrežja in internet | 1142 (912) | c3p0 |
» | Error 503Oddelek: Pomoč in nasveti | 1594 (1471) | Power11 |
» | Novi nateg www.e-pogodba.com ?Oddelek: Loža | 3406 (1998) | hardfreak |
» | dostop do nekaterih strani dela samo preko proxy-jaOddelek: Omrežja in internet | 1059 (880) | SaXsIm |