Forum » Zvok in slika » Hi-Fi slušalke do 5k
Hi-Fi slušalke do 5k
ossa83 ::
Čao!
Čist po naključju sem naletel na tele slušalke Vnesite tukaj in me zanima ali ima slučajno kdo kake izkušnje z njiimi odnosno kakšno je vaše mnenje- drugače jih imajo v technotrade-u za 4 čuke.
hvala za kakršnekol info
Čist po naključju sem naletel na tele slušalke Vnesite tukaj in me zanima ali ima slučajno kdo kake izkušnje z njiimi odnosno kakšno je vaše mnenje- drugače jih imajo v technotrade-u za 4 čuke.
hvala za kakršnekol info
- zaklenil: Dejancek ()
ossa83 ::
Aja gre za model MP 100, podrobnejše info pa si lahko ogledate na sledeči strani Vnesite tukaj
Dejancek ::
Imamo že obstojoče temo za šlušalke.
[Slušalke] do 10K SIT
Če bi se šli sistema, za vsakih 5k sit bi mogli odpret kar nekaj tem na račun slušalk, zato te pošiljam v to splošno temo in to zaklepam.
[Slušalke] do 10K SIT
Če bi se šli sistema, za vsakih 5k sit bi mogli odpret kar nekaj tem na račun slušalk, zato te pošiljam v to splošno temo in to zaklepam.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | EDGE internet na laptopOddelek: Strojna oprema | 3034 (3034) | flukturr |
» | Slušalke za igreOddelek: Kaj kupiti | 3313 (2953) | €uro |
» | Katere slušalke z mikrofonom?Oddelek: Kaj kupiti | 2340 (1829) | jackorsen88 |
» | Najbolj kuler za navijanje?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1949 (1640) | burkiburke |
» | Katera BlueTooth slušalka do 17.000 sit?Oddelek: Kaj kupiti | 1454 (1318) | Tomson |