Forum » Izdelava spletišč » prosim za pomoč
prosim za pomoč
SiBi D ::
LP!
delam stran v microsoft frontpage-u, pa me zanima, kako bi naredu, da bi bile določene strani zaprte z geslom.
zanima me tudi, kako bi lahko nastavil forum
hvala!
delam stran v microsoft frontpage-u, pa me zanima, kako bi naredu, da bi bile določene strani zaprte z geslom.
zanima me tudi, kako bi lahko nastavil forum
hvala!
SiBi D ::
ubistvu, sm mislu zadevo varjanta tko, da ko poizkušaš dostopat do strani, se ti pojavi okno za uporabniško ime in geslo. se da?
mte ::
saj to je to..ampak ni to tako trivialno za začetnike (čeprav komplicirano pa spet ni), niti nima nobene veze to, kateri program uporabljaš. Zato išči z googlom besedo htaccess, ti bo verjetno ogromno stvari vrglo. Kar se pa tiče foruma, pa mislim, da boš moral še kaj prebrati in se naučiti - lahko iščeš na googlu recimo phpbb je en dokaj razširjen forum. Ampak kot rečeno v en post ne grejo vse informacije, ki jih boš pri tem potreboval...
lp
lp
#000000 ::
Ja ne mislt da boš s frontPejđem naredu en dokument 'stran' in s par kliki naredu login, no way.
Ti morš prvo dobit server 'gostovanje s podporo PHP-ju' in pol lahko postaviš tisti login, keter je omenjen v gormjem postu, zdej če imaš možnost in si plačaš gostovanje ker ima recimo cPanel 'se da dobit tudi free' in pol res s par kliki 'zakleneš eno mapo' če pa ne se pa je treba pomatrat ročno. LP
Ti morš prvo dobit server 'gostovanje s podporo PHP-ju' in pol lahko postaviš tisti login, keter je omenjen v gormjem postu, zdej če imaš možnost in si plačaš gostovanje ker ima recimo cPanel 'se da dobit tudi free' in pol res s par kliki 'zakleneš eno mapo' če pa ne se pa je treba pomatrat ročno. LP
gregy ::
jaz imam tole stran kar med priljubljenimi .. lepo ti generira htaccess in htpasswd nakar ga samo uploadas v direktorij ... strani razmetane po različnih direktorijih (da bi enega zaklenil) pa so itak samo stvar pravilnega linkanja ...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SSL-certifikat (in vpis v administracijo)Oddelek: Izdelava spletišč | 1856 (1401) | c3p0 |
» | 301 redirectOddelek: Izdelava spletišč | 3820 (2595) | Netrunner |
» | .htaccess varnostOddelek: Izdelava spletišč | 1525 (1191) | N0body |
» | Izdelava strani!Oddelek: Izdelava spletišč | 1588 (1384) | sverde21 |
» | Kako nardit, da bi lahko samo z geslom prišel na neko stran???Oddelek: Izdelava spletišč | 2029 (1607) | kunigas |