Forum » Loža » Coca Cola al Pepsi??
Coca Cola al Pepsi??
Temo vidijo: vsi
MRB0rYS ::
Kar vrzi jetrca pa to zdrava v kokakolo čez noč, pa boš vidu kaj bo zjutraj not. Poglej samo z enim očesom k lahka bruhaš.
b0rys
||_^_|| ::
se opravičujem, ampak jst v tem poskusu ne vidm nobenga pametnga nauka. ZAkaj pa pol, če daš jetrca (zdrava) za čez en let v alkohol ne razpadejo?? Če pa piješ pa...????
MadMax ::
Bravo, crtica! Iz tega lahko sledi, da bo mrboris kmalu nehal dihat, saj ce pustis snicl, palacinke, ocvrtga piscanca al pa kaj druzga nekaj casa na zraku, tut kaj cudnga rata => zrak je tut nevaren
Thomas ::
20 let nazaj - sem že slišal tole z jetri v coli.
Urbana legenda - in kot večina tega - neumnost.
Urbana legenda - in kot večina tega - neumnost.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi
trillian ::
neumnost?
oh.. kje pa bi bili brez neumnosti?
sicer pa.. ce imate kokakolo 24 ur v ustih ti razzre sklenino.
damn, we are living dangerous.
love, ursula
p.s: ravno pijem.. pepsi.
oh.. kje pa bi bili brez neumnosti?
sicer pa.. ce imate kokakolo 24 ur v ustih ti razzre sklenino.
damn, we are living dangerous.
love, ursula
p.s: ravno pijem.. pepsi.
"The generation of random numbers is too important to be left to chance"
trillian ::
in coprnica odgovarja...
ne vem..kar tako.
zakaj pa ne.
in popolnoma spostujem tvoje mnenje, da ne maras pepsi.
ne vem..kar tako.
zakaj pa ne.
in popolnoma spostujem tvoje mnenje, da ne maras pepsi.
Cr00k ::
jst jo mam u gobc...pa morm pol sam mejle posilat...k me drgac nebi nc zastopl...ja zobe mam se use not
Sergio ::
jah... poglej v guinessovo knjigo rekordov... bi su stavt da je not rubrika "kolk cajta je kdo kokakolo najvec drzal v gobcu"
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
||_^_|| ::
čeprou je moje skromno laično mnjenje da se tistih 1/4 deci kokakole k jo maš u ustih dokaj neutralizira in razgradi s slino...u 24 urah???
ahac ::
Vsi ki tole berete gledate v monitor.
Ampak to ni zdravo!!!
Takoj nehajte, ce nocete oslepeti!!
Pepsi je full boljš kot Coca-cola.
Royal Crown (RC) cola je pa dobra zato, ker tudi ko izgubi vse mehurcke ni zanic.
Ampak to ni zdravo!!!
Takoj nehajte, ce nocete oslepeti!!
Pepsi je full boljš kot Coca-cola.
Royal Crown (RC) cola je pa dobra zato, ker tudi ko izgubi vse mehurcke ni zanic.
mtosev ::
mogoče kdo ve kje v sloveniji bi lahko dobil pepsi twist z okusom limone? na hrvaškem jo imajo. sem gledal po intersparu pa je žal nisem našel
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
Rider G-3X ::
Videl sam ga v Sparu v City centeru Celje. Mislim da ga sicer ni bilo na policah, ampak posebaj zadaj med mesnico in policami z sendviči/pakiranimi solatami, zdraven Coca Colinega exponata. Imeli so še par Pepsijevih variant drugih pijač (Pepsi brez kalorij, ter njihova verzija Fante in Sprita). Možno da so tako postavljeni tudi v drugih večjih Sparih, tako da bi ga bilo možno zgrešiti če si pogledal samo na oddelku pijač.
njihova verzija Fante in SpritaHočeš rečt, da imajo pijačo, katere kopija je Sprite?
Sprite (soft drink) @ Wikipedia
It was developed in West Germany in 1959 as Fanta Klare Zitrone ("Clear Lemon Fanta") and introduced in the United States as Sprite in 1961. This was Coke's response to the popularity of 7 Up.
7 Up @ Wikipedia
Introduced
1929 (as Bib-Label Lithiated Lemon-Lime Soda)
1936 (as 7 Up)
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ahac ()
McClane ::
7up pa Double twist pepsi z limono imaš na voljo v večjih Sparih ali Intersparih. Tamali jih nimajo.
\"You want us to build WHAT??\" - Ancient Chinese Wall Engineer
kuglvinkl ::
pa si videl v resnici 7up na polici?
sem pa zadnjic slisal dober nasvet glede kolicine pitja - enako kot alkohol, torej izjemoma.
sem pa zadnjic slisal dober nasvet glede kolicine pitja - enako kot alkohol, torej izjemoma.
Your focus determines your reallity
Heisenberg ::
največji šok sem doživel v Celju kjer v trgovskem centru nimajo Coca Cole?! Sem bruhnil v smeh ker sem mislil da se kelnar zajebava. No sem ugotovil za v tistih koncih prevladuje Pepsi in pa kokta. WTF?! Sem pač vstal in šel v Špar po flašo Coca Cole ker se mi je takrat pač zaluštala.
Ne vem no, Coca Cola je pač ena in edina Cola. Ostalo so pijače povsem drugega razreda.
Edino je pa velika razlika če piješ Coca Colo iz plastenke, piksne, flaše... okusi se ralikujejo. Sam imam najraje takšno iz piksne, ledeno hladno.
Ne vem no, Coca Cola je pač ena in edina Cola. Ostalo so pijače povsem drugega razreda.
Edino je pa velika razlika če piješ Coca Colo iz plastenke, piksne, flaše... okusi se ralikujejo. Sam imam najraje takšno iz piksne, ledeno hladno.
krneki0001 ::
Kje imajo 7UP? Meni je to boljše kot pepsi ali cocacola in kot sprite. Samo v sloveniji še nisem videl, tako da si hodim na hrvaško iskat.
SimplyMiha ::
Že dolgo ne prenesem več gaziranih pijač. Kar na bruhanje mi gre, ko vidim druge, kako uživajo v lokanju pepsi oziroma kokakole. Očitno je moje telo razvilo odpor nanje.
7up je že kak mesec na voljo v teh večjih Sparih, skupaj z Pepsi Limono, prej jih ni bilo. Oboje v 2l plastenkah. Tamali jo nimajo.
kuglvinkl ::
7up je že kak mesec na voljo v teh večjih Sparih, skupaj z Pepsi Limono, prej jih ni bilo. Oboje v 2l plastenkah. Tamali jo nimajo.
piksna or it didn't happen :)
Your focus determines your reallity
sem gledal na oddelku pijač v intersparu v europarku pa pepsi twista nisem našel. mogoče sem slabo gledal
bambam20 ::
Heisenberg je izjavil:
No sem ugotovil za v tistih koncih prevladuje Pepsi in pa kokta. WTF?!
No, to seveda ni res in si si zdaj zmislil in to konkretno.
Rider G-3X ::
sem gledal na oddelku pijač v intersparu v europarku pa pepsi twista nisem našel. mogoče sem slabo gledalsem zdaj dobro pogledal pa nimajo. wtf?
Nimajo v rednih policah pijač, ampak na takih kvadratnih mizah..ponavadi tam kot imajo izpostavljene artikle ali pijačo.
korenje3 ::
15 let stara tema spet živi.
i9-12900k; 32GB DDR5-6000 CL36; Nvidia RTX 3080 ti;
Gigabyte Aorus z690 master; Be Quiet Dark Power 12 1000W
Heisenberg je izjavil:
največji šok sem doživel v Celju kjer v trgovskem centru nimajo Coca Cole?! Sem bruhnil v smeh ker sem mislil da se kelnar zajebava. No sem ugotovil za v tistih koncih prevladuje Pepsi in pa kokta. WTF?!Po svetu je čisto normalno, da imajo nekje Cocacolo, drugje pa Pepsi... enako kot imajo nekje eno pivo, drugje drugo. Slovenci se bomo moral pa na to še navadit.
Btw, dostopnost teh pijač v trgovinah in lokalih je verjetno posledica spremembe lastništva Radenske. Dokler je bila "naša" jim je bil še Pepsi odveč, čeprav so imel pravice polnit tudi 7up in Mirindo.
Zdaj so lastniki Čehi in so šli takoj v akcijo.
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ahac ()
Glugy ::
Nevem če ne bo to isto k pr Nutelli...ko bo na konc stranka hotela sam še najbolj znane in najbolj oglaševane izdelke. Nekak se ruši tisto poznavanje izdelkov katerih glavni razlog za nakup je bila kvaliteta. Zdej se vse to menja za tiste ki imajo ogromno moč v oglaševanju.
razerznak ::
coca cola anyday, razen če je pepsi v kaki dobri akciji
vesoljec nacist fojb
#trump2016
ups https://www.rt.com/usa/339768-us-marines-aircraft-aging/
#trump2016
ups https://www.rt.com/usa/339768-us-marines-aircraft-aging/
Heisenberg ::
Heisenberg je izjavil:
Nisem se zmislil, tako je znal povedati kelnar ko sem rekel, hvala lepa in adijo če nimaš Coca Cole.
Sam sem bolj redko v vzhodni Slo, tako da sam ne znam kaj več povedati.
korenje3 ::
Nevem če ne bo to isto k pr Nutelli...ko bo na konc stranka hotela sam še najbolj znane in najbolj oglaševane izdelke. Nekak se ruši tisto poznavanje izdelkov katerih glavni razlog za nakup je bila kvaliteta. Zdej se vse to menja za tiste ki imajo ogromno moč v oglaševanju.
neumnost. na policah imaš enega zraven drugega in lahko vzameš kar hočeš, pa če nekdo oglašuje 10x več kot drugi.
sicer pa jaz že nekaj časa pijem samo še cocacolo zero in life iz pločevink. okus je bistveno boljši iz pločevinke kot iz plastenke.
in ko sedaj probam kako navadno cocacolo dobesedno čutim da je preveč sladkorja in mi je prav zanič.
i9-12900k; 32GB DDR5-6000 CL36; Nvidia RTX 3080 ti;
Zgodovina sprememb…
- spremenil: korenje3 ()
radmannsdorf ::
Meni je pa Pepsi daleč najbolja kola. Že od nekdaj. Smo že večkrat imeli te debate in tudi večini frendov je Pepsi najboljši. Še posebej zakon je v pločevinkah.
Je pa res da gaziranih pijač skoraj nikoli ne pijem več, zaradi bolanih vrednosti sladkorja v njih. Ampak v naslednjih dneh pa si bom zanalaš privoščil pločevinko Pepsija. :)
Pa še Radenska ga polni, kar je zame boljši občutek.
Je pa res da gaziranih pijač skoraj nikoli ne pijem več, zaradi bolanih vrednosti sladkorja v njih. Ampak v naslednjih dneh pa si bom zanalaš privoščil pločevinko Pepsija. :)
Pa še Radenska ga polni, kar je zame boljši občutek.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: radmannsdorf ()
MasterTade ::
Kaj pa vem, sem kar velik spil pepsija, cockte, coca cole pa mi je čis vseen kaj od tega dobim, sam ponavad sm pepsi al pa cc kupoval
Mors omnia aequat
buttplugs ::
Heisenberg je izjavil:
Heisenberg je izjavil:
Nisem se zmislil, tako je znal povedati kelnar ko sem rekel, hvala lepa in adijo če nimaš Coca Cole.
Sam sem bolj redko v vzhodni Slo, tako da sam ne znam kaj več povedati.
Dobi kafič pač dnarce, ker ne prodaja konkurence. Pr čikih v kafičih je isto, imajo tudi samo od enega proizvajalca.
krneki0001 ::
radmannsdorf je izjavil:
...zaradi bolanih vrednosti sladkorja v njih....
Piješ pa vodo z okusom, ki pa ima samo 1/3 manj sladkorja notri kot CC ali Pepsi.
Magic1 ::
krneki0001 je izjavil:
radmannsdorf je izjavil:
Piješ pa vodo z okusom, ki pa ima samo 1/3 manj sladkorja notri kot CC ali Pepsi.
Ali pa piješ več navadne vode in si lahko občasno še kakšno sladico privoščiš, ne da bi večkratno presegel dnevne doze sladkorja.
Če spiješ 2L vode z okusom na dan, je to 60g sladkorja. To je že dvojna priporočljiva doza za en dan.
Magic
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Magic1 ()
radmannsdorf ::
krneki0001 je izjavil:
radmannsdorf je izjavil:
Ne, pri nas iz pipe teče voda brez okusa :)
Če se pa kdo ne more upreti soku, je tale avstrijski sok dober za znoret. Ima samo 2g sladkorja na 100ml, kar je za slovenske razmere znanstvena fantastika.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: radmannsdorf ()
rok_p ::
Coca Cola:) ce je treba pa tudi Pepsi. Nakraje oboje iz pločevinke - ima nekako bolj svež okus.
So pa vse tiste negazirane pijace in sokovi se vecji strup..tam so notri raznorazni konzervansi..tudi pri tistih lokalnih bio-pridelovalcih. Samo se vprasajte kolikokrat se škropijo jabolke...
Najslabse od vsega so pa pijace z umetnimi sladili. Spijes kozarec pa te že po grlu peče.
Pa še ena zanimivost: Lahki jogurt ma več sladkorja od npr. Coca Cole. Lep "lahki" nateg. Rsje jem pravi jogurt z malo svežega sadja ali pa žličko domače marmelade.
So pa vse tiste negazirane pijace in sokovi se vecji strup..tam so notri raznorazni konzervansi..tudi pri tistih lokalnih bio-pridelovalcih. Samo se vprasajte kolikokrat se škropijo jabolke...
Najslabse od vsega so pa pijace z umetnimi sladili. Spijes kozarec pa te že po grlu peče.
Pa še ena zanimivost: Lahki jogurt ma več sladkorja od npr. Coca Cole. Lep "lahki" nateg. Rsje jem pravi jogurt z malo svežega sadja ali pa žličko domače marmelade.
rok
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Coca Cola - sprememba okusa? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 25795 (19462) | RejZoR |
» | Coca Cola Vanilija (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12480 (8230) | korenje3 |
» | cocacola (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 25226 (21388) | Super Sonic |
» | CocaCola zanic? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 8717 (6098) | Furbo |
» | Katera je vaša najljubša pijača? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 15656 (12604) | Kaličopko |