Forum » Operacijski sistemi » Kje bi lahko dobil Windows 95 prvo izdajo SLO, ali izdajo A?
Kje bi lahko dobil Windows 95 prvo izdajo SLO, ali izdajo A?
Pentium ::
Mene zanima kje bi lahko dobil Windows 95 prvo izdajo SLO, ali izdajo A SLO?
Sem že vprašal po raznih računalniških trgovinah in servisih, ampak vsi delajo z Windows 95 OSR2. Windows 95 prvo izdajo pa rabim za en star laptop (Compaq Contura 420C, 486 75MHz, 8MB RAM, brez CD-ROMa). V poštev pride samo SLOVENSKA izdaja Windowsa 95. Problem je, ker stranka zahteva imeti ravno to izdajo Windowsa 95. OSR2 pa na prenosniku ne deluje (???).
Če ima kdo od vas to verzijo naj me lepo prosim kontaktira!
Sem že vprašal po raznih računalniških trgovinah in servisih, ampak vsi delajo z Windows 95 OSR2. Windows 95 prvo izdajo pa rabim za en star laptop (Compaq Contura 420C, 486 75MHz, 8MB RAM, brez CD-ROMa). V poštev pride samo SLOVENSKA izdaja Windowsa 95. Problem je, ker stranka zahteva imeti ravno to izdajo Windowsa 95. OSR2 pa na prenosniku ne deluje (???).
Če ima kdo od vas to verzijo naj me lepo prosim kontaktira!
Heisenberg ::
imam win 95 slo prva izdaja OEM...... ce zelis me kontaktiri s ponudbo na domen81@gmail.com
lp
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows star 25 let! (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 26611 (23791) | pegasus |
» | Kateri "windows" na eno Full staro kišto ?Oddelek: Operacijski sistemi | 2230 (1585) | __Devil__ |
» | Internet Explorer 4.0 SLOOddelek: Programska oprema | 1842 (1615) | Pentium |
» | windows 95 ali 3.1Oddelek: Operacijski sistemi | 812 (741) | Klemenn |
» | Slovenska okna?Oddelek: Operacijski sistemi | 1019 (812) | blazp88 |