Forum » Pomoč in nasveti » ne morem se resit IE in pop-upov
ne morem se resit IE in pop-upov
matej888 ::
Jaz bi imel eno vprasanje. Uporabljam Firefox browser (kot default) in sem z njim zadovoljen, vendar se mi pojavljajo razna sporocila v zvezi z raznimi stvarmi (register fix,ipd) t.i. pop-upi. Vse se pa pojavi v okencu z znakom IExplorerja.Veckrat sem probal z raznimi Reg Fix programi, pa tudi lastnorocno brisal kocljive probleme iz registra a je rezultat nespremenjen. Pa me zanima ce se da totalno onesposobit IE ali pac ne ker je sestavni del Windowsov. V Firefoxu imam uporabljene zascite proti pop-upom, poleg tega imam se Search&Destroy, Ad-AwareSE, Spyware Blaster.
Uporabljam WinXP Pro SP1
Uporabljam WinXP Pro SP1
Tech-freak
A. Smith ::
Naj bi se dalo z
add/remove programs --> windows components,
je pa vprašanje, če naredi vse potrebno. Ponavadi je treba še dodatnih ukrepov.
add/remove programs --> windows components,
je pa vprašanje, če naredi vse potrebno. Ponavadi je treba še dodatnih ukrepov.
"Be professional, be polite,
but have a plan to kill everyone you meet".
- General James Mattis
but have a plan to kill everyone you meet".
- General James Mattis
radiator ::
MS AntiSpyWare. Pa lahko počistiš vse kaj si po neumnosti ali hote naselil v ie.
Kaj je jutri že bilo?
matej888 ::
Po nakljucju sem moral downloadat najnovejso verzijo IE popravkov (ceprav IE sploh ne uporabljam), in kakor izgleda je bila to resitev, ker se pop-upi vec (za zdaj) ne pojavljajo.Hvala za odgovore!!!javascript:smesko(' ');
javascript:smesko(' ');
javascript:smesko(' ');
Tech-freak
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Matična ploščaOddelek: Kaj kupiti | 1170 (966) | attila |
» | CPU 800 FSB v plato z max 533Mhz FSB?Oddelek: Strojna oprema | 1080 (864) | molat |
⊘ | Kje dobiti nove confige za internet ????Oddelek: Omrežja in internet | 1018 (973) | OmegaBlue |
» | ATA 133 disk spremenjen v SATAOddelek: Strojna oprema | 1288 (929) | Kebab |
» | X-bit labs popeljal na test 4 najnovejše procesorske hladilnike!Oddelek: Novice / Procesorji | 2786 (2309) | damjanster |