Forum » Programiranje » MFC problem brisanje dela forme
MFC problem brisanje dela forme
hasek ::
Ok delam eno FORM app in nekaj gor narisem kako bi sedaj lahko jaz tisto recimo ko hocem se drugic narisat prej zbrisal
CDC *dc = GetDC();
zanka
dc->MoveTo(i,700);
dc->LineTo(i,700-polje2[i]*100);
konc zanke
evo tako narisem en sicer malo cuden vendar za moje potrebe cist dober graf :) sedaj pa je problem ko spremenim polje2 se mi naslednja stvar preko narise, jaz bi rad imel tako da se to najprej zbrise potem pa narise
sem poskusil tako da sem dobil velikost okna in ga prebarval vendar je bil problem v tem da imam gor tudi ene gumbe in ko sem zbrisal so mi gumbi tudi izginili :)
Ima kdo kaksmo elegantno resitev za moj problem ?
CDC *dc = GetDC();
zanka
dc->MoveTo(i,700);
dc->LineTo(i,700-polje2[i]*100);
konc zanke
evo tako narisem en sicer malo cuden vendar za moje potrebe cist dober graf :) sedaj pa je problem ko spremenim polje2 se mi naslednja stvar preko narise, jaz bi rad imel tako da se to najprej zbrise potem pa narise
sem poskusil tako da sem dobil velikost okna in ga prebarval vendar je bil problem v tem da imam gor tudi ene gumbe in ko sem zbrisal so mi gumbi tudi izginili :)
Ima kdo kaksmo elegantno resitev za moj problem ?
there is no hope for you
Quikee ::
Elegantna resitev bi bla, da naredis svoj control (recimo podedovan iz CStatic) kamor bi ti risal graf. Drugace pa zbrisi samo tisti del forme, kamor rises graf. =)
hasek ::
ja saj to je glih to kako naj naredim to ? da zbrisem 1 kvadrat v formi not ?
there is no hope for you
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [izziv] volilna območjaOddelek: Programiranje | 2370 (1439) | technolog |
» | JqueryOddelek: Izdelava spletišč | 1797 (1521) | mk818764 |
» | Kdaj uporabiti izjeme?Oddelek: Programiranje | 1688 (1569) | Gundolf |
» | Ciklično routanje po grafu ali nekaj podobnegaOddelek: Programiranje | 1190 (1031) | Sergio |
» | Kako do podatka v queryu iz VisualBasicScripta (VBA) v accessu?Oddelek: Programiranje | 2150 (2035) | Fim |