Forum » Strojna oprema » LCD Monitor na zid?
LCD Monitor na zid?
Srchko ::
Pred kratkim sem postal lastnik 17inčnega samsung lcd monitorja, ki bi ga zaradi boljšega izkoristka prostora rad namontiral na zid nad pisalno mizo - česar pa ne znam. Na zadnji strani ima zadeva sicer 4 luknje, ki pa jim ne poznam namena.
Se mogoče komu sanja kako se tak monitor namesti na zid? Hvala
Se mogoče komu sanja kako se tak monitor namesti na zid? Hvala
perci ::
Za kateri monitor sploh gre?
Si prepričan, da ima možnost montaže oz. da so priložene vse pritikline, ki so za to potrebne?
Si pogledal navodila - kaj pravijo o tem?
Si prepričan, da ima možnost montaže oz. da so priložene vse pritikline, ki so za to potrebne?
Si pogledal navodila - kaj pravijo o tem?
Dusan_HD ::
Jaz sem k Samsung 173p+ dobil zraven vse potrebno (nosilec v dveh delih).
Če pa pri tvojem ni zraven, moraš premeriti diagonalno (vsaj meni se zdi) razliko v milimetrih med luknjami. Potem pa v trgovino po VESA nosilec za steno.
Ponavadi je na monitorjih 4x70mm ali 4x100mm. Nosilce sem ziher videl v MediaMarktu v Avstriji, pri nas pa recimo v trgovini Varnost (oni ko imajo varovalno službo).
Išči čim bolj osnovnejši nosilec - čim ceneje, čim bolj blizu stene. Boš pa pozabil pač na PIVOT funkcijo pri določenih modelih.
Če pa pri tvojem ni zraven, moraš premeriti diagonalno (vsaj meni se zdi) razliko v milimetrih med luknjami. Potem pa v trgovino po VESA nosilec za steno.
Ponavadi je na monitorjih 4x70mm ali 4x100mm. Nosilce sem ziher videl v MediaMarktu v Avstriji, pri nas pa recimo v trgovini Varnost (oni ko imajo varovalno službo).
Išči čim bolj osnovnejši nosilec - čim ceneje, čim bolj blizu stene. Boš pa pozabil pač na PIVOT funkcijo pri določenih modelih.
raY_
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | nakup radiatorjevOddelek: Loža | 12104 (11272) | Anney |
» | Poves jeklene cevi, vpete na enem koncu (strani: 1 2 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 20568 (19102) | energetik |
» | Nov 24" monitorOddelek: Zvok in slika | 5526 (4731) | Skyman |
» | stensko stojalo za LCD ekranOddelek: Kaj kupiti | 1934 (1830) | T0RN4D0 |
» | LG L226WT "22Oddelek: Strojna oprema | 2558 (1832) | planetparty |