Forum » Programska oprema » Kaspersky antihacker
Kaspersky antihacker
Shatzy ::
Dobim opozorilo, da je bil računalnik napaden, da se je zgodil DDos (denied servicing) napad, in da je zato internet začasno blokiran.
Tole me zanima:
1. Kaj je DDoS napad in kakšno škodo povzorči?
2. Kako naj skenslam blokado, da mi net spet začne delat?
Hvala in LP
Tole me zanima:
1. Kaj je DDoS napad in kakšno škodo povzorči?
2. Kako naj skenslam blokado, da mi net spet začne delat?
Hvala in LP
AndrejS ::
DDoS (Distributed Denial of Service) Attacks
Ime ti pove vse. Preprečit ga ne moreš, lahko ga pa tvoj ponudnik interneta. Ali pa da zamenjaš IP.
Verjetno poganjaš kakšne IRC bote ali kaj podobnega.
Ime ti pove vse. Preprečit ga ne moreš, lahko ga pa tvoj ponudnik interneta. Ali pa da zamenjaš IP.
Verjetno poganjaš kakšne IRC bote ali kaj podobnega.
Ma kakšne IRCbote. Niti ne vem kva je to. Nisam ja baš neki heker. Edino kar sem naredu, je da sem pred torrenta neki dol vleku, (uporablam Bit Comet), in mi je vrgu sporočilo, da se je zgodil DDoS napad in da je internet začasno onseposobljen. In se ne morem prklopt na net pa da se ubijem. Kje se v Kasperskyu nazaj omogoč net??
Kot prvo imam dva računalnika doma, in kot drugo mi internet blokira šele potem ko zalaufam Bit Cometa. Sem že našel identičen problem na P2P forums, kjer se je par uporabnikov po posodobitvi Bit Comet klienta znašlo pred istim problemom, ampak nihče še ni predlagu konkretne rešitve.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Domenca gostovanjeOddelek: Izdelava spletišč | 3870 (3356) | c3p0 |
» | Popolna zaščita strežnika pred napadiOddelek: Pomoč in nasveti | 6111 (4551) | SeMiNeSanja |
» | DDos-anjeOddelek: Informacijska varnost | 2467 (2240) | DeeCoy |
» | Kaj mi je storiti? DOS attack (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 6556 (5260) | SaXsIm |
» | DdosOddelek: Omrežja in internet | 2775 (2213) | qlman |