Forum » Pomoč in nasveti » Računalnik 3, 4-krat zašteka, še prej notri malo pokne
Računalnik 3, 4-krat zašteka, še prej notri malo pokne
OscarFish ::
Lep pozdrav
Mene zanima zakaj mi računalnik prvo recimo 3-4 krat zašteka (preden zašteka tak malo pokne v računalniku, in dvd mi izvrže) potem pa čist zmrzne.Pred kratkim sem kupo 512 ram in je blo par tednov vse v redu, zdaj pa naenkrat zajebava.Če vzamem ram vem tud crkuje.
Athlon 2200+
756 ram-a ( 512, 256 )
Geforce 5200
140 disk
Mene zanima zakaj mi računalnik prvo recimo 3-4 krat zašteka (preden zašteka tak malo pokne v računalniku, in dvd mi izvrže) potem pa čist zmrzne.Pred kratkim sem kupo 512 ram in je blo par tednov vse v redu, zdaj pa naenkrat zajebava.Če vzamem ram vem tud crkuje.
Athlon 2200+
756 ram-a ( 512, 256 )
Geforce 5200
140 disk
- spremenil: Damjan Jagar ()
Damjan Jagar ::
Opozorilo, ker si novinec: drugič uporabi primernejši naslov, ki na kratko opiše problem, ne pa "Vprašanje".
http://jagar.si
farko ::
Če se ne pokadi potem ni napajalnik je pa možna okvara na procesorju ali strojna na hard disku.
farko
Daedalus ::
farko - ne nakladaj.
Poglej malo voltaže na napajalniku - z voltmetrom. Če ga nimaš, pa nekje čimprej stakni drug napajalec in testiraj. Če je napajač - čimprej zamenjat, ker drugače ti lahko kako zadevo skuri..
Poglej malo voltaže na napajalniku - z voltmetrom. Če ga nimaš, pa nekje čimprej stakni drug napajalec in testiraj. Če je napajač - čimprej zamenjat, ker drugače ti lahko kako zadevo skuri..
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Geforce se sesuva (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 4773 (3243) | filip007 |
» | Sesuvanje sistema med gledamnjem filmovOddelek: Strojna oprema | 1110 (826) | Echelon |
» | Windows XP sp3 štekaOddelek: Pomoč in nasveti | 1728 (1061) | Slovencelj |
» | Q6600 - nikjer ga nimajoOddelek: Kaj kupiti | 1097 (1097) | Spc |
» | restarti pc-ja!! zakaj?? zaenkrat nimam pojma....Oddelek: Pomoč in nasveti | 1703 (1345) | Hoppus |