Forum » Programska oprema » težave z extractanje WinRar datotek
težave z extractanje WinRar datotek
Muks ::
ok situacija je taka sigurno je že kdo od vas z torrenti potegnu dol kšn špil ki je bil v WinRar obliki. to sigurno, no moj problem je pa tak:
1. Ko nimam inštaliram winrar so mi datoteke prikazane kot Quake.r00, Quake.r01, Quake.r02itd
Use lepo in prou ane
2. Ko pa inštaliram winrar se pa te datotek Quake.r01, Quake.r02... spremenijo v Quake, Quake, Quake in ni zravn nobenga r01, r02, r03 ki bi morali biti in tako tut winrar program ne najde teh datotek za nadaljno razpakiranje v tem primeru tega špila, ko pa deinštaliram Winrar se pa le te preimenujejo nazaj (kot pod številko 1)
Zelo bi biu hvaležen za pomoč. tnx
1. Ko nimam inštaliram winrar so mi datoteke prikazane kot Quake.r00, Quake.r01, Quake.r02itd
Use lepo in prou ane
2. Ko pa inštaliram winrar se pa te datotek Quake.r01, Quake.r02... spremenijo v Quake, Quake, Quake in ni zravn nobenga r01, r02, r03 ki bi morali biti in tako tut winrar program ne najde teh datotek za nadaljno razpakiranje v tem primeru tega špila, ko pa deinštaliram Winrar se pa le te preimenujejo nazaj (kot pod številko 1)
Zelo bi biu hvaležen za pomoč. tnx
- zaklenil: Damjan Jagar ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Odpiranje datoteke 00fileOddelek: Programska oprema | 1117 (1007) | fosil |
» | .r1, .r2, .r3, ... kako to zapečt na dvd?Oddelek: Programska oprema | 1065 (911) | Glodko |
» | vprašanjeOddelek: Pomoč in nasveti | 812 (760) | agent111 |
» | Quake 4 ???Oddelek: Igre | 1396 (992) | _Mortal_ |
» | QUAKE 3 CD KEYOddelek: Igre | 1478 (1322) | tropinovec |