Forum » Pomoč in nasveti » sistem se postavi -> a kmalu zmrzne
sistem se postavi -> a kmalu zmrzne
m_z ::
ojla,
včeraj prižgem računalnik po 5 dneh k je bil ugasnjen -> sistem se postavi, a čez kakšno minuto ali 2 zmrzne - ne odziva se na noben ukaz, niti c+a+del...
računalnik je delal do sedaj brez kakršnega-koli problema, xp+sp2,nod in ad-aware-i...sisten naj bi bil čist.
še ena stvar - takoj k se je postavil sm zagnal špil in začuda špil laufa neomejeno - le da opazno šteka - k da bi bil kak hud proces zadaj...no pa iz špila tut nism pršu več vn...na exitu se je ustavil...
ne sanja se mi kaj je...blaster ima ponavadi opozorilo - tak da to najbrž tle odpade...ni nobenga errorja ali opozorila...sm zmrzne...
tnx za pomoč,
LP
včeraj prižgem računalnik po 5 dneh k je bil ugasnjen -> sistem se postavi, a čez kakšno minuto ali 2 zmrzne - ne odziva se na noben ukaz, niti c+a+del...
računalnik je delal do sedaj brez kakršnega-koli problema, xp+sp2,nod in ad-aware-i...sisten naj bi bil čist.
še ena stvar - takoj k se je postavil sm zagnal špil in začuda špil laufa neomejeno - le da opazno šteka - k da bi bil kak hud proces zadaj...no pa iz špila tut nism pršu več vn...na exitu se je ustavil...
ne sanja se mi kaj je...blaster ima ponavadi opozorilo - tak da to najbrž tle odpade...ni nobenga errorja ali opozorila...sm zmrzne...
tnx za pomoč,
LP
delfinus ::
Memtest86 dobis tukaj naredi al na svojem al pa na drugem PCju disketo in potem bootaj s to disketo. Stestiralo ti bo memorijo, ker zna biti da je kak modul hin.
MEMTEST86 klikni
MEMTEST86 klikni
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Memtest najde napakoOddelek: Pomoč in nasveti | 2741 (2252) | Clubraider |
» | kaj mi je skurlo?Oddelek: Strojna oprema | 923 (923) | Pyr0Beast |
» | Čudno obnašanje računalnika... HELP!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1380 (1181) | djem |
» | Sesuvanje winsov ali blue screen n-tičOddelek: Pomoč in nasveti | 2341 (2130) | fictionel |
» | Kingston HyperX PC3500. Problem (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 3244 (2684) | JIM22 |