Forum » Navijanje » kako naj nabrusm grafo
kako naj nabrusm grafo
T3CHNOboy ::
radeon 9600pro atlantis 256 ddr (na raznih testih dosega isto kot x700)
slisav sem da se da to graficno nabrusiti na x800...
nekateri mi predlagojo da najdem bios od x800in da ga nalozim gor,drugi pravijo da morm par mostickov narest???
a mogoce gdo ve kje dobit bios od x800,da ga zvlecem dol???ali kje je kaka skica kako naresti mosticke???
kwa predlagate kako nabrust grafo???
hwala za pomoc
slisav sem da se da to graficno nabrusiti na x800...
nekateri mi predlagojo da najdem bios od x800in da ga nalozim gor,drugi pravijo da morm par mostickov narest???
a mogoce gdo ve kje dobit bios od x800,da ga zvlecem dol???ali kje je kaka skica kako naresti mosticke???
kwa predlagate kako nabrust grafo???
hwala za pomoc
AudiRSboy
- zaklenil: kuglvinkl ()
jest10 ::
Daj glavo pod mrzlo vodo, da se malo pohladiš.
Nič ne moraš narediti. Le naviješ ga lahko. Če dosežeš frekvence od 9600XT lahko naložiš tudi XT bios. To pa je tudi vse
Nič ne moraš narediti. Le naviješ ga lahko. Če dosežeš frekvence od 9600XT lahko naložiš tudi XT bios. To pa je tudi vse
od sosolca on mi je reku sam sm pozabu kje je to prebrv
Le naviješ ga lahko. Če dosežeš frekvence od 9600XT lahko naložiš tudi XT bios.
kar kol bi naredu sam da je bols....kje se da dobit bijose pa kako jo lahk navijm????
Le naviješ ga lahko. Če dosežeš frekvence od 9600XT lahko naložiš tudi XT bios.
kar kol bi naredu sam da je bols....kje se da dobit bijose pa kako jo lahk navijm????
AudiRSboy
strictom ::
ROFLMAO @ 9600pro @ x800xt!
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin
jarre ::
Eh. Pa saj ga boste čisto zminirali!
Glej. Vzami si čas, malo pogooglaj naokoli, priporočam predvsem ATi-jevo domačo stran, oziroma podstrani s tehničnimi specifikacijami grafičnih kartic, kjer boš lahko opazil, da je kartica že dokaj zastarela, izdelana v tehnologiji, ki ne dosega standardov novejših grafičnih kartic. Tvojo kartico NE MOREŠ v nobenem primeru (pozabi na BiOs in podobne zadeve) nadgraditi, naviti, nabrusiti, nategniti,... na učinkovitost in delovanje X800!!!!
Če pa želiš, vztrajaj pri svojem, da se ti bodo še naprej posmehovali!!
Glej. Vzami si čas, malo pogooglaj naokoli, priporočam predvsem ATi-jevo domačo stran, oziroma podstrani s tehničnimi specifikacijami grafičnih kartic, kjer boš lahko opazil, da je kartica že dokaj zastarela, izdelana v tehnologiji, ki ne dosega standardov novejših grafičnih kartic. Tvojo kartico NE MOREŠ v nobenem primeru (pozabi na BiOs in podobne zadeve) nadgraditi, naviti, nabrusiti, nategniti,... na učinkovitost in delovanje X800!!!!
Če pa želiš, vztrajaj pri svojem, da se ti bodo še naprej posmehovali!!
no hwala ti za odgovor zdej usaj vem...(to sm mislu sam zacasno navit doklr nekupm nove to bo pa itak enkrat marca)
AudiRSboy
jarre ::
Malenkost. Moj nasvet. Prodaj jo sošolcu. Mogoče lahko on, ko je tak sposobnež, spravi iz nje kaj več...
tiborrr ::
Vsi, ki vidite rdece, se malo zamislite nad samimi seboj. Predvsem to leti nate, mtosev.
Don't test the captain's validity or his vulnerability!
R33D3M33R ::
Jeah, pa kaj še. Nekdo te je hotel pošteno naplahtati. Vedno prej poglej na slo-tech ali pa na stran proizvajalca.
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
kuglvinkl ::
Lepo, da se znate šaliti. Tut TP se zna, npr. z nazivi.
Your focus determines your reallity
kuglvinkl ::
In zdej, ko smo ugotovili, da 9600 ne gre v X800, ta tema nima več smisla.
Your focus determines your reallity
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | odklepanje grafične karticeOddelek: Navijanje | 1640 (1181) | pviran3 |
» | Kje je tukaj fora? Poceni novi 9800 proOddelek: Kaj kupiti | 2231 (1175) | GrimReaper |
» | Grafična kartica do 25k (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5016 (4120) | himera |
» | radeon 9600pro (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 3225 (2843) | Cosmo |
» | Kako izvem temperaturo GPUOddelek: Navijanje | 2428 (1825) | Tilen |