Forum » Pomoč in nasveti » Anti-virus & internet
Anti-virus & internet
king_m ::
V čem je fora?
Povezava na internet (SiOL ADSL) dela normalno, tudi povezuje se avtomatsko ob vklopu računalnika.... vendar samo, dokler ne inšaliram kakšnega anti-virusnega programa.
Ko inštaliram anti-virus program (NOD32, Panda ali Kaspersky), se enostavno ne da več vzpostavit povezave z netom.
Napiše mi pa sledeče: "FAILD TO LOAD TAP."
In potem takoj, ko odstranim anti-virus program, je povezovanje na net spet normalno.
What to do?
Povezava na internet (SiOL ADSL) dela normalno, tudi povezuje se avtomatsko ob vklopu računalnika.... vendar samo, dokler ne inšaliram kakšnega anti-virusnega programa.
Ko inštaliram anti-virus program (NOD32, Panda ali Kaspersky), se enostavno ne da več vzpostavit povezave z netom.
Napiše mi pa sledeče: "FAILD TO LOAD TAP."
In potem takoj, ko odstranim anti-virus program, je povezovanje na net spet normalno.
What to do?
Chirrilona ::
Jst mam isto težavo.
Kaj morm zdej nardit, dmi bo delal. En gonilnik naložit al kuko?
Jst se ne spoznam full ne te zadeve.
Kaj morm zdej nardit, dmi bo delal. En gonilnik naložit al kuko?
Jst se ne spoznam full ne te zadeve.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Linux bo dobil - Microsoftov protivirusnik (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 16675 (14158) | poweroff |
» | Downloadan ZIP fajl izgineOddelek: Pomoč in nasveti | 1784 (1489) | MrStein |
» | Težave s internetno zalegoOddelek: Informacijska varnost | 1976 (1697) | imagodei |
» | Nod 32 mi je našel 235 virusov?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1531 (1065) | Azrael |
» | 100%Cpe + ostaloOddelek: Pomoč in nasveti | 2157 (1827) | postar_si |