Forum » Zvok in slika » Gledanje slik na televiziji - slaba kvaliteta
Gledanje slik na televiziji - slaba kvaliteta
DarkHand ::
Lep pozdrav
Kako bi moral "zacvreti" oziroma s katerim program slike da ne bi pri ogledu na televiziji izgubili kvalitete
Namrec ko slike iz digitalca dam na racunalnik so te zelo kvalitetne, nekatere pac malo popravim v photoshopu (ostrina, osvetlitev, itd), ce jih dam razviti so lepe, ce pa jih zacvrem na DVD in jih hocem gledati na televiziji jim pa kvaliteta nenormalno pade. Recimo ce delam z Movie makerjem da dodam se background sound in ostale zadeve imam na televiziji slike zelo slabe kvalitete.
Pred dobre pol leta sem imel obisk prijateljev iz danske in so imeli s seboj DVD z slikami katere je spremljal zvok in podnapisi pa so bile le te zelo kvalitetne
Doma pa mi na noben nacin ne uspe slike tako posneti da bi obdrzale kvaliteto oziroma da bi bile na televiziji visoko kvalitetne
Hvala
Kako bi moral "zacvreti" oziroma s katerim program slike da ne bi pri ogledu na televiziji izgubili kvalitete
Namrec ko slike iz digitalca dam na racunalnik so te zelo kvalitetne, nekatere pac malo popravim v photoshopu (ostrina, osvetlitev, itd), ce jih dam razviti so lepe, ce pa jih zacvrem na DVD in jih hocem gledati na televiziji jim pa kvaliteta nenormalno pade. Recimo ce delam z Movie makerjem da dodam se background sound in ostale zadeve imam na televiziji slike zelo slabe kvalitete.
Pred dobre pol leta sem imel obisk prijateljev iz danske in so imeli s seboj DVD z slikami katere je spremljal zvok in podnapisi pa so bile le te zelo kvalitetne
Doma pa mi na noben nacin ne uspe slike tako posneti da bi obdrzale kvaliteto oziroma da bi bile na televiziji visoko kvalitetne
Hvala
Matev ::
mogoče imaš slike previsoke kvalitete in ti jih tv ne prebavi
poskusi shranit v jpg format z ločljivostjo recimo 640x480 ali nižjo
poskusi shranit v jpg format z ločljivostjo recimo 640x480 ali nižjo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HDMI (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 11585 (4150) | acookook |
» | Televizija brez televizije, možno? (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 17897 (15736) | 34054 |
» | Kaj se je zgodilo z televizijo!? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 8653 (6183) | Gaius |
» | Izbira pretvornika iz composite video v FW ali po drugi poti v PCOddelek: Zvok in slika | 1573 (1403) | Scotch3M |
» | Grafična kartica z kvalitetnim Tv izhodomOddelek: Kaj kupiti | 1447 (1267) | G[e]c |