Forum » Pomoč in nasveti » Blue screen, pomoč prosim.
Blue screen, pomoč prosim.
aco111 ::
Zdravo.
Ta moj računalnik sem kupom pred skoraj letom dni. V zadnja pol leta sem imel bar 10 različnih blue screen-ov, samo nakar mi je grafična crknula (Radeon 9800pro), so mi zamenjali na garanciji in od takrat ni blo niti enega samega blue screen-a vse do sedaj.
Plavi ekran:
Zaj pa me zanima, kaj to pomeni? Mislim da mi računalnik tudi ne dela kot bi trebo lepo gladko.
Ostali podatki računalnika:
- Asus K8V-X
- WD 160 GB SATA
- Radeon 9800pro 128 MB AGP
- AMD 64-bitni 3000+
- Integrirana zvočna, omrežna
- NEC CD/DVD pekač 3500
Hvala v naprej za pomoč
LP. Allesandro
Ta moj računalnik sem kupom pred skoraj letom dni. V zadnja pol leta sem imel bar 10 različnih blue screen-ov, samo nakar mi je grafična crknula (Radeon 9800pro), so mi zamenjali na garanciji in od takrat ni blo niti enega samega blue screen-a vse do sedaj.
Plavi ekran:
Zaj pa me zanima, kaj to pomeni? Mislim da mi računalnik tudi ne dela kot bi trebo lepo gladko.
Ostali podatki računalnika:
- Asus K8V-X
- WD 160 GB SATA
- Radeon 9800pro 128 MB AGP
- AMD 64-bitni 3000+
- Integrirana zvočna, omrežna
- NEC CD/DVD pekač 3500
Hvala v naprej za pomoč
LP. Allesandro
Don't worry be happy :)
kopriwa ::
Lahko da je kak program k ti povzorča BSOD, probej še prime 95 mal počekirat rame, če ti testi delajo v redu bo treba format. Najprej probej izklučt vse težave, ki bi lahko bile z hardwarom. Se prav najprej probej prime, pa mal stestirej druge benchmarke če ti vse skp zdrži je problem v softwaru. Sam točno ne vem kaj ta napaka pomeni, lohk pa mal probaš pogooglat če boš kej najdu.
LP
LP
Stestiro sem z večimi programi, stestiro sem rame s memtest in z drugimi in nobene napake nikjer. Format nič ne pomaga, sem probo.
LP. Allesandro
LP. Allesandro
kopriwa ::
Če format ne pomaga je verjetno težava s strojno opremo ali pa naroobe nastavljen BIOS, vendar verjetno ga nisi spreminjal. Se ti kaj segreva procesor? Mogoče imaš težave z SP2 ali kaj podobnega.
Hmmm. Eden mi je reko da so krivi ATI-jevi originalni drajveri. Evo danes že drugi blue screen:
win32k.sys - Adress BF8011C3 base at BF800000, DateStamp 422511a2
LP. Allesandro
win32k.sys - Adress BF8011C3 base at BF800000, DateStamp 422511a2
LP. Allesandro
maticm ::
Se da mogoče blue screen informacije kje na računalniku dobit ker se men enosravno takoj resetira in ne morem prebrat strani
pviran3 ::
poskusi namestiti original gonilnike s cdja in posodobiti bios
imam prijatelja k je peljal rač na servis bomo vidl kaj bodo popravl, ker ma iste probleme
imam prijatelja k je peljal rač na servis bomo vidl kaj bodo popravl, ker ma iste probleme
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows setup - ne gre delat particijOddelek: Pomoč in nasveti | 1254 (1079) | ender |
» | Problemi pri inštalaciji Win XPOddelek: Pomoč in nasveti | 1055 (916) | tomyN18 |
» | Katero osnovno ploščo kupiti???Oddelek: Kaj kupiti | 1258 (1048) | aco111 |
» | Problem z grafično kartico ATI Radeon 9800proOddelek: Pomoč in nasveti | 1327 (1045) | aco111 |
» | 3DMark 2005 rezultat. Prenizek?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1975 (1436) | aco111 |