Forum » Omrežja in internet » Tezava s pingom
Tezava s pingom
Death Paladin ::
Lep pozdrav
Sej vem, da je ze dosti razprav blo na to tematiko ampak tole se mi zdi cudno.
Imam Siol ADSL 2048/384 kbit, in ko sem pingal arnes pred kakim mescem, sem imel 15-18 pinga. Zdaj se je pa nekaj skvarlo, ne vem od cesa, nekaj so tudi na centrali popravlali in mi skos skace od 15-30. Vendar se ne pritozujem zaradi teh vrednosti ampak problem je, da mi vsi on line spili Lagajo cirka vsakih 15 sekund. Ce kdo ve za nasvet, bi mu bil zelo hvalezen.
Hvala
Sej vem, da je ze dosti razprav blo na to tematiko ampak tole se mi zdi cudno.
Imam Siol ADSL 2048/384 kbit, in ko sem pingal arnes pred kakim mescem, sem imel 15-18 pinga. Zdaj se je pa nekaj skvarlo, ne vem od cesa, nekaj so tudi na centrali popravlali in mi skos skace od 15-30. Vendar se ne pritozujem zaradi teh vrednosti ampak problem je, da mi vsi on line spili Lagajo cirka vsakih 15 sekund. Ce kdo ve za nasvet, bi mu bil zelo hvalezen.
Hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Skeniranje starih revij (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 18685 (13142) | Alamar |
» | Malo samote na hrvaški obali ... (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 22419 (20298) | msjr |
⊘ | kaj narediti prodal gsm aparat ki za njega nisem dobil niti evraOddelek: Mobilne tehnologije | 2356 (1330) | bluefish |
⊘ | NUJNO! Java programer!Oddelek: Programiranje | 6759 (5861) | Mavrik |
» | 2330 (1904) | Kami |