Forum » Programiranje » SMS preko PHP
SMS preko PHP
amhisX ::
Zanima me kako se da pošiljati sms sporočila iz spletne strani preko PHP.
A obstajajo kake free rešitve že implementirane?
Lp
A obstajajo kake free rešitve že implementirane?
Lp
Pegaz ::
Mislim, da se ne da.
Včasih se je lepo delalo, če si poslal na semizdi na 031123456@linux.mobitel.si (al kaj že) in je delalo
Včasih se je lepo delalo, če si poslal na semizdi na 031123456@linux.mobitel.si (al kaj že) in je delalo
alum ::
tudi zdaj se da. Vendar rabis gateway v mobile network. To je v koncni fazi lahko tudi tvoj telefon, vendar sam krijes stroske poslanih smsov.
potrebujes mobitel ki vsebuje modem.
se povezes na mobitel(IR, bluetooth, cable) in posiljas preko AT komand.
se povezes na mobitel(IR, bluetooth, cable) in posiljas preko AT komand.
klik
tukaj si preberi o AT komandah.
Vse kar ti preostane kasneje je, da na naslov (COM port, mac address, ... ) telefona posiljas komande z ukaznimi stringi.
tukaj si preberi o AT komandah.
Vse kar ti preostane kasneje je, da na naslov (COM port, mac address, ... ) telefona posiljas komande z ukaznimi stringi.
rokpok ::
Mislim, da je bil v Monitor-u enkrat spisan članek o tem (sicer je bila C varianta). Malo pobrskaj.
Rad bi bil pingvin.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: rokpok ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SIM800L modul in Arduino NanoOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2909 (1722) | domenc |
» | SMS to PCOddelek: Pomoč in nasveti | 2040 (1100) | lukaz |
» | SMS pošiljanje iz telefona na serverOddelek: Programiranje | 2192 (1701) | mojca |
» | Prenos podatkov iz odrezanih koncev sveta preko SMS-ov, satelita, ?, ...Oddelek: Omrežja in internet | 2290 (1866) | mojca |
» | pošiljanje SMS C#Oddelek: Programiranje | 3115 (2608) | Neon87 |