» »

Problem z poganjanjem iger

Problem z poganjanjem iger

Hardstyle ::

Pred dvema dnevoma so se mi začeli pojavljati problem pri igranju iger (call of duty,doom3...) In sicer je tako, par minut igram potem pa mi igra zmrzne in na ekranu se pojavi okno v katerem piše, da je program naletel na težavo in se mora zapreti. Pred tem so mi igre delovale brezproblema! Sem mislil, da mogoče kak virus to povzroča pa sem pregledal računalnik z McAfee in Ad-Aware in nista našla ničesar razen par tracking cookijev.
Morda ve v čem je problem? Aja temperature procesorja niso kritične!

Sistem:
Sempron 2400+
Asus a7s8x-mx
GForce 5200FX
512MB DDR ram
80GB maxtor
.
.
.

SynTax64 ::

Prvo kot prvo ti priporočam boljso maticno plosco!
To pa zato ker ma SIS chipovje in je eno izmed najslabsih:( !
Enkrat sem to maticno stestiral v enem programu pa je dala samo 280 Mb/s,sorodna maticna
in sicer z nf2 chipovjem, pa je dala okrog 530Mb/s!
Hmmmm...a si dodajal kaksne nove drajverje gor,oz. kaj posodabljal ? ?

kurjač ::

VIA je še večji d**k.

KTr1sk ::

Zdravo, a mi zna kdo povedat kaj je pri meni narobe, namreč zafrkavajo me vse igre, ko hočem zagnat se mi ne zaženejo, pirat igre niso problem, ker imam tudi colin2005 original in tudi ne dela, spodaj v opravilno vrstico mi vrže igro (kot lahko vidite na sliki) in če kliknem gor se ne zažene :( Aja sem že enkrat formatiral pa sem naredil sledeče, najprej sem inštaliral via gonilnike in potem gonilnike za grafično in je vse delalo, potem čez kak teden pa spet kar naenkrat ne delajo več pa ne vem v čem je finta, ali je lahko kriv napajalnik?
Imam 300W napajalnik, gor mam pa priklopljeno 3CD pogone, usb tiskalnik, usb webcamera, sam drugače pa dela stabilno sistem, voltažo lahko vidite na sliki, vsakega mnenja bom vesel, hvala

i5-14500k,32gb ddr5,6700xt,nvme2x,hdd4x, Dell G3223Q

Zgodovina sprememb…

• spremenil: KTr1sk ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Problem z Gigabyte 7600gs na agp vodilu

Oddelek: Strojna oprema
221623 (1199) Shegevara
»

HELP - odlomljen pin na procesorju!