Forum » Programska oprema » EWB in AL-PCS/WIN - alternativa za linux
EWB in AL-PCS/WIN - alternativa za linux
Kami ::
Mene zanima, če kdo pozna kakšno kul alternativo programu Electronic Workbench in AL-PCS/WIN za Linux.
EWB je za risanje shem pa tega AL-PCS pa je za programiranje in simulacijo mitsubišijevih alfa krmilnikov.
Sicer eagle program obstaja tudi za Linux in je dokaj podobn EWB-ju ampak še vedno ni to.
Najdo sem tudi en program podoben EWB-ju samo za Linux (atm se ne spomnim imena) pa je bil podn po funkcijah (imel jih je zelo malo).
Drugače pa programa za programiranje/simulacijo mitsubišijevih alfa krmilnikov sploh nisem našel.
Aja niti EWB in AL-PCS/WIN ne delata z wine/cedega.
EWB je za risanje shem pa tega AL-PCS pa je za programiranje in simulacijo mitsubišijevih alfa krmilnikov.
Sicer eagle program obstaja tudi za Linux in je dokaj podobn EWB-ju ampak še vedno ni to.
Najdo sem tudi en program podoben EWB-ju samo za Linux (atm se ne spomnim imena) pa je bil podn po funkcijah (imel jih je zelo malo).
Drugače pa programa za programiranje/simulacijo mitsubišijevih alfa krmilnikov sploh nisem našel.
Aja niti EWB in AL-PCS/WIN ne delata z wine/cedega.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | VezavaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2193 (1917) | bluefish |
» | Program za simulacijo elektronskih vezijOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 4211 (3986) | slawc |
» | win 98 in A64Oddelek: Operacijski sistemi | 1092 (953) | H4rVeSteR |
» | program za risanje tiskanih vezijOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 6541 (6296) | madviper |
» | LCD zasloncekOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1178 (963) | Vlady |