Forum » Izdelava spletišč » Apache ne piše logov!
Apache ne piše logov!
Zzzzzzz ::
živjo
en malce neroden problem se mi pojavlja.
in sicer, moj predragi apache ne piše logov tako kot bi jih moral. jih piše, ampak na vsake toliko cajta (npr. na vske par dni) nekaj zapisov.
ima kdo kako idejo kaj za vraga bi to blo?
a je krivo morda to, da je mapa, v katero piše loge, mountana preko NFS?
en malce neroden problem se mi pojavlja.
in sicer, moj predragi apache ne piše logov tako kot bi jih moral. jih piše, ampak na vsake toliko cajta (npr. na vske par dni) nekaj zapisov.
ima kdo kako idejo kaj za vraga bi to blo?
a je krivo morda to, da je mapa, v katero piše loge, mountana preko NFS?
Zzzzzzz ::
well... je availible :)
ker se tudi vse spletne strani servirajo preko NFS mountane particije
hm... je pa res, da particiji za log in za spletne strani nista enaki. ampak, če nfs mount ne bi bil availible, a nebi to kake napake javlo (oz. jo vsaj kam zapisalo?)?
ker v logu od 17. oktobra do sedaj ni prav nobenega zapisa. server je bil pa danes rebootan...
ker se tudi vse spletne strani servirajo preko NFS mountane particije
hm... je pa res, da particiji za log in za spletne strani nista enaki. ampak, če nfs mount ne bi bil availible, a nebi to kake napake javlo (oz. jo vsaj kam zapisalo?)?
ker v logu od 17. oktobra do sedaj ni prav nobenega zapisa. server je bil pa danes rebootan...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Oddaljeni šifriran datotečni sistem v LinuxuOddelek: Operacijski sistemi | 909 (713) | poweroff |
» | Backup SW za Windows okoljeOddelek: Programska oprema | 3632 (2742) | |
» | Problem z računalnikomOddelek: Pomoč in nasveti | 756 (655) | BoBr |
» | [Linux] Kaj manjka na poti do uspeha (usability) ? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 5377 (4204) | jlpktnst |
» | Linux - zajem izpisov s terminalaOddelek: Operacijski sistemi | 1169 (918) | moj_nick |