» »

GeForce FX 5200 težava

GeForce FX 5200 težava

refused ::

Zdravo!

Imam manjšo (pravzaprav ogromno) težavo z omenjeno grafično kartico. Kartica deluje brez gonilnikov dobro (v smislu opera, textpad, office) imam pa težave s predvajanjem filmov v full screen mode (popačena slika, zanič refreshrate) in pa z zaganjanjem kakršnih koli grafičnih programov (igre ipd.).
Ko pa namestim gonilnike (katerokoli verzijo - od najnovejše beta verzije do taprvih ki so bili izdani) pa se računalniku zmeša. Dobesedno. Ko poženem kakršenkoli program, pa naj bo to internetni brskalnik, urejevalnik besedila začne monitor bliskat kot nor. In ne neha dokler ne zaprem aplikacije (težava ni v monitorju, saj sem poskusil že več različnih). Prav tako verjetno ni kriva grafična sama, saj mi je na prejšnji konfiguraciji v winXP delala popolnoma dobro. Je pa res, da v slednjem primeru igre delujejo, pa tudi filme je možno gledat (brez utripanja!).
Navedena težava se mi pojavlja le v Win XP odkar sem posodobil strojno opremo. Težave ni v Win98, niti v kateremkoli Unix sistemu.
Torej, če bi kdo poznal rešitev bi je bil zelo vesel.

Hvala

stock ::

te gonilniki tanovi so predobri za to grafo pac... ne delajo tko k treba. tazadnji k se tko delajo naj bi bili 42.51 -te mam jst gor in je cool
dobis jih kle...http://whitebunny.demon.nl/download/?fi...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Strela uničila ploščo?

Oddelek: Pomoč in nasveti
231575 (1175) Han
»

geforce fx 5200 in directx 9.0c

Oddelek: Pomoč in nasveti
111392 (1258) Vice
»