Forum » Pomoč in nasveti » Upgrade sistema/ciscenje sistema! NUJNO!
Upgrade sistema/ciscenje sistema! NUJNO!
Jux ::
Cau.
Zdele se spravlam zbirsat dol win98 in jih znova gor nalozit (da spucam vso saro, ki je gor nalozena - beri windows dir je velik 0.6g).
A ma kdo kaksne kulske nasvete, kako bekapirat vse svoje nastavitve se posebej pa me zanima tole:
1. KAKO V IE Outlook expres shranis nastavitve od acc., stare mejle., adresar? (najbolje bi blo, da mi poveste kaktere datoteke naj fuknem na CD in jih pol posamem nazaj gor na racunalnik).
2. Kako naj zbakupiram nastavitve v Windows Commanderju.
3. Nujno rabm programcek ki mi vrne moja gesla ven iz programov (npr. Kazaa, winmx, cuteftp, windowscommander, ves mozen suffer torej)
4. Vsi ostali kulski nasveti, ki vam padejo na pamet, ker lagga mojga racunalnika zarad tone ene svinjarije ne mislm vec prenasat.
Prosm cimprej odgovorte!
PS: Ce bo slo vse tko k treba vam napisem en vodic kako zadeve po hendlat tako da pol vse dela, valda ce boste zainteresirani.
Zdele se spravlam zbirsat dol win98 in jih znova gor nalozit (da spucam vso saro, ki je gor nalozena - beri windows dir je velik 0.6g).
A ma kdo kaksne kulske nasvete, kako bekapirat vse svoje nastavitve se posebej pa me zanima tole:
1. KAKO V IE Outlook expres shranis nastavitve od acc., stare mejle., adresar? (najbolje bi blo, da mi poveste kaktere datoteke naj fuknem na CD in jih pol posamem nazaj gor na racunalnik).
2. Kako naj zbakupiram nastavitve v Windows Commanderju.
3. Nujno rabm programcek ki mi vrne moja gesla ven iz programov (npr. Kazaa, winmx, cuteftp, windowscommander, ves mozen suffer torej)
4. Vsi ostali kulski nasveti, ki vam padejo na pamet, ker lagga mojga racunalnika zarad tone ene svinjarije ne mislm vec prenasat.
Prosm cimprej odgovorte!
PS: Ce bo slo vse tko k treba vam napisem en vodic kako zadeve po hendlat tako da pol vse dela, valda ce boste zainteresirani.
web&blog&etc: http://lukabirsa.com
- zaklenila: TinkaPinka ()
TinkaPinka ::
Jux, ne odpirat iste teme v različnih oddelkih. Isto imaš v Programski opremi, kamor po tematiki tudi spada, zato to temo tu zaklepam.
I am easy to please as long as I get my way.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zamenjava operacijskega sistema ! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 11051 (9262) | Assass1n |
» | Sistem zmrzuje (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4931 (4196) | karjolca |
» | obnovitev sistemaOddelek: Operacijski sistemi | 4188 (3790) | imagodei |
» | Namestitev operacijskega sistemaOddelek: Operacijski sistemi | 1370 (1150) | mediaracer |
» | Postavitev sistemaOddelek: Pomoč in nasveti | 2378 (1749) | BlackHole |