Forum » Omrežja in internet » Kako real-time zablokirati dolocen IP za dolocen program?
Kako real-time zablokirati dolocen IP za dolocen program?
GaS ::
Ja to me zanima, kej dost vec ne;) Se pravi imam recimo en program, ki nekaj posilja/sprejema, in bi rad da v dolocenem momentu js to blokeram.
Gregor P ::
Tisto z določenim IP-jem me je mal zmedlo ampak kar se blokiranja posamičnih programov tiče jaz uporabljam programski požarni zid in sicer ZoneAlarm (različico Security Suite; sam to je že nepotrebna nadgradnja osnovnega firewall-a)
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
Swiwer ::
Mislim, da se da to narediti s programom NetPeeker (www.net-peeker.com). Jaz ga sicer uporabljam za omejevanje bandwidtha, ki ga dolocen program lahko uporabi.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Program za izrezovanje določenih predmetov....Oddelek: Programska oprema | 6606 (5744) | Route66 |
» | Auto Backup določene mapeOddelek: Pomoč in nasveti | 1067 (820) | Jeronimo |
» | Iščem določen tip uporaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1093 (902) | Fave |
» | cena adsl paketa 2048/384Oddelek: Omrežja in internet | 1406 (1208) | sese12 |
» | [C#] delete določenega razreda ???Oddelek: Programiranje | 1183 (1133) | Fury |