Forum » Omrežja in internet » Težave pri ustvarjanju nove povezave
Težave pri ustvarjanju nove povezave
_sparrow_ ::
zivjo,
pred kratkim sem dobil paket modri adsl. ker moram ustvariti novo povezavo,sem v control panel/network connections zagnal čarovnika za novo povezavo. vse lepo in prav dokler nisem čarovnika zaključil in se mi je pokazalo najprej to sporočilo:
screen1
za tem pa se to:
screen2
povezave mi seveda ni ustvarilo. poskusil sem tudi z ukazom (run) rasphone,isti problem.
če pozna kdo rešitev ali vsaj namig,zakaj noce narediti nobene povezave,naj mi prosim odgovori.
imam windows xp, sp2
hvala,anze
pred kratkim sem dobil paket modri adsl. ker moram ustvariti novo povezavo,sem v control panel/network connections zagnal čarovnika za novo povezavo. vse lepo in prav dokler nisem čarovnika zaključil in se mi je pokazalo najprej to sporočilo:
screen1
za tem pa se to:
screen2
povezave mi seveda ni ustvarilo. poskusil sem tudi z ukazom (run) rasphone,isti problem.
če pozna kdo rešitev ali vsaj namig,zakaj noce narediti nobene povezave,naj mi prosim odgovori.
imam windows xp, sp2
hvala,anze
- spremenil: _sparrow_ ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ugani film (strani: 1 2 3 4 … 78 79 80 81 )Oddelek: Sedem umetnosti | 187640 (65415) | Hansb |
» | GTA:SA in novi avtomobiliOddelek: Igre | 2448 (1801) | Jspren |
» | Editor za Atijeve BIOSe?Oddelek: Navijanje | 986 (751) | MasterMiG |
» | Ko te namesto ure zjutraj zbudi ropotanje po strehi...Oddelek: Loža | 1707 (1447) | ShowDown |
» | Heroes of Might and Magic 5Oddelek: Igre | 1337 (1142) | destroyer |