Forum » Igre » Heroes of Might and Magic 5
Heroes of Might and Magic 5
strictom ::
Za vse ki imate radi Heroes of Might and Magic vam z velikim veseljem sporočam, da bo do začetka leta 2006 izšla Heroes of Might and Magic 5. Igra bo delovala v 3D okolju in s precej novimi cukerčki. Ubisoft zagotavlja da igra nebo navduševala le ljubitelje starejših delov Heroes-ov ampak vse ki so jim fantazije in Turn Based igre všeč. Še povezava do novice.
Nekaj Screenev:
Nekaj Screenev:
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin
- spremenila: strictom ()
Donheled ::
Komi čakam. Sm že mislu da bo konc, k je 3DO propadu.
Amd Athlon 64 3000+, OCZ DDR2 6400 512MB Gold XTC, Gigabyte M55s-s3
Gigabyte Radeon x1600pro 128 MB - moj prvi sestavljen PC leta 2009..mislim. RIP
Gigabyte Radeon x1600pro 128 MB - moj prvi sestavljen PC leta 2009..mislim. RIP
Od vseh delov je tudi meni bila najbolša trojka. S kolegom sva preseedla nevem koliko ur ko sva tisto preigravala. Vse sobe sma znala v nulo in vse gradove pa karakterje. Štirka je pa bila potem navaden zabluz.
def0r ::
mah vse stare igre so ownale, zdaj pa ko se pri vseh igrah posvecajo zdajle vec na grafiko ampak ne na igralnost ali zgodbo .....
Upam da tokrat nebo tako.
pingec ::
Kuuul, heroese spilam od prvega dela že, pa men dvojka še vedno najbl owna :)
Normalnost je povprečje nenormalnih ljudi.
Tear_DR0P ::
Ma ja men so bli heroji od 1 do 3 bolj eno in isto, sam lepša grafika in malček dodatka na igralnosti, 4 pa je prinesla spremembe. Sam so bli pa prvi trije deli doooost boljši od 4, to pa je res.
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain
Samuel Clemens aka Mark Twain
Myth ::
Ena izmed redkih iger, ki me je navduševala. Komaj čakam nove. Zgleda prav svetovno. 4-ke pa ravno zato nisem igral, ker ni bila nič kaj bolša od 3ke.
¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤
BigWhale ::
Do sedaj je se vedno bilo tako, da je game, ki je bil predelan iz 2D v 3D grafiko precej izgubil. Bomo videli.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Might and Magic: Heroes VI (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 9873 (7525) | detroit |
» | Igre prejšnjega tisočletja - jih še igrate? (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 7350 (5379) | blaz1233 |
» | Ugani igro! (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Igre | 32451 (18848) | opeter |
» | OCZ VX 3200 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Navijanje | 8557 (5511) | PrimozR |
» | Potezne igreOddelek: Igre | 1517 (1340) | Gh0st |