Forum » Kaj kupiti » zvočna kartica
zvočna kartica
Josephester ::
Pozdravljeni,
na netu sm malo gledal zvočne kartice in mi ni jasno kaj pomeni da je kartica 6 kanalna vendar 5.1. No stvar je taka da ni rabil za v en "party" računalnik zvočno kartico ki bi bila 4-6 kanalna in bi omogočala možnost da se da po vsakem kanalu posebaj določati glasnost in da ima vsak kanal tudi svojo kretnico.
Torej če to obstaja in če mi lahko kdo pokaže kak vzorec z neta bi bil zelo hvaležen. Seveda pa kartica naj bo cim cenejša samo da podpira zgornjo zahtevo.
LP Joseph
na netu sm malo gledal zvočne kartice in mi ni jasno kaj pomeni da je kartica 6 kanalna vendar 5.1. No stvar je taka da ni rabil za v en "party" računalnik zvočno kartico ki bi bila 4-6 kanalna in bi omogočala možnost da se da po vsakem kanalu posebaj določati glasnost in da ima vsak kanal tudi svojo kretnico.
Torej če to obstaja in če mi lahko kdo pokaže kak vzorec z neta bi bil zelo hvaležen. Seveda pa kartica naj bo cim cenejša samo da podpira zgornjo zahtevo.
LP Joseph
Mitch ::
Ufff, to kar ti zahtevaš je že domena profesionalnih zvočnih kartic. Še posebej glede kretnic za vsak kanal posebej. Bom pogledal v test profi zvočnih kartic, ki je bil v Monitorji in ti sporočim...
LP, Mitch
LP, Mitch
AndrewSmith ::
6 kanalna pomeni da podpira 6 zvocnikov kar je 5.1=5 satelitov + 1 sub.
Glasnost lahko stelas poljubno na vsakem kanalu,s kretnico pa ne bo nic.
Vecina boljsih pa podpira 8 kanalov(7.1).
Best buy je pa itak Audigy2ZS.
Glasnost lahko stelas poljubno na vsakem kanalu,s kretnico pa ne bo nic.
Vecina boljsih pa podpira 8 kanalov(7.1).
Best buy je pa itak Audigy2ZS.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Car PC in zvočna kartica - kako nadomestiti car audio procesor?Oddelek: Strojna oprema | 2130 (1992) | d4vid |
» | Avtoojačevalec 5 kanalni ali posamični?Oddelek: Kaj kupiti | 3473 (3212) | borut_p |
» | kater program za musko snematOddelek: Programska oprema | 1379 (1363) | .:joco:. |
» | Izdelava 5.1 sistemaOddelek: Zvok in slika | 1038 (832) | Orchestra |