Forum » Navijanje » GPU NAVIJANJE + CPU NAVIJANJE
GPU NAVIJANJE + CPU NAVIJANJE
HyperGL ::
ok...
sistem je tak:
ASUS K8N-sli
AMD 64 3200+ 939
2x 512MB DDR 400Mhz GEIL!!!
LEADTEK GF6800GT 256MB DDR3
najprej bi rad grafiko spremenil v quadro...
rivatuner mam... kaj zdej? :P
u bistvu sem totalno nov v teh disciplinah... tako da dejte začet z nule... totalne nule!! :)
zraven matične pridejo (MEGA)priročni programčki... s katerimi se da matično preprosto navit... in tudi procesor... in ravno tako rame...
če ima/pozna kdo to plato in te programe... a mi lahko da kakšen nasvet kako jih uporabit?
sicer...pa me zaenkrat bolj matra grafika... :)
ps: mi zna kdo razložit... zakaj... zakaj... se grafični procesor NE uporablja pri renderiranju??? in vse prepusti CPU-ju???? ://
pps: sorry for being dumb! :)
m
sistem je tak:
ASUS K8N-sli
AMD 64 3200+ 939
2x 512MB DDR 400Mhz GEIL!!!
LEADTEK GF6800GT 256MB DDR3
najprej bi rad grafiko spremenil v quadro...
rivatuner mam... kaj zdej? :P
u bistvu sem totalno nov v teh disciplinah... tako da dejte začet z nule... totalne nule!! :)
zraven matične pridejo (MEGA)priročni programčki... s katerimi se da matično preprosto navit... in tudi procesor... in ravno tako rame...
če ima/pozna kdo to plato in te programe... a mi lahko da kakšen nasvet kako jih uporabit?
sicer...pa me zaenkrat bolj matra grafika... :)
ps: mi zna kdo razložit... zakaj... zakaj... se grafični procesor NE uporablja pri renderiranju??? in vse prepusti CPU-ju???? ://
pps: sorry for being dumb! :)
m
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kako nadragaditi racunalnik ce ni pravih sredstev?Oddelek: Kaj kupiti | 1406 (1035) | OmegaM |
» | Kero grafično kartico za Quadro modOddelek: Kaj kupiti | 1195 (977) | Maximus |
» | navijanje starih grafikOddelek: Navijanje | 1302 (978) | sirotka |
» | RENDER?!?!Oddelek: Strojna oprema | 1611 (1391) | HyperGL |
» | GF7800GT TWEAK!?!?Oddelek: Navijanje | 2008 (1476) | PrimozR |