Forum » Operacijski sistemi » Command Prompt
Command Prompt
teac ::
Kje se v WinXP naštela, da ko odprem Command Prompt, da se mi ne odpre v mapi C:\Documents and Settings\Teac, ampak samo na C:
- spremenilo: teac ()
teac ::
Ja, to vem..samo zdaj imam %HOMEDRIVE%%HOMEPATH%. Zdaj sem si nastavil na C:\.
Enkrat sem nekje videl, da lahko si tako naštimaš, da se ti odpre v tisti mapi, kjer je fajl. A kdo ve, kako se to nastavi?! Zdaj ne vem, a je to bil kak program al kaj?! Ti si samo kliknil na mapo al pa fajl in se ti je to b Comm..Prompt-u odprlo!
Enkrat sem nekje videl, da lahko si tako naštimaš, da se ti odpre v tisti mapi, kjer je fajl. A kdo ve, kako se to nastavi?! Zdaj ne vem, a je to bil kak program al kaj?! Ti si samo kliknil na mapo al pa fajl in se ti je to b Comm..Prompt-u odprlo!
CaqKa ::
za to obstaja en registry vnos ki ti je ob desnem kliku na mapo v raziskovalcu dal moznost "open in shell"
al nekaj takega... vem da sem ukaza za ta registry nasel v nemski reviji "pc magazin", samo je ze pol leta nazaj....
al nekaj takega... vem da sem ukaza za ta registry nasel v nemski reviji "pc magazin", samo je ze pol leta nazaj....
BigHugo ::
Najbolje je uporabit PowerToys za XP.
Najdeš jih nekje na netu. Poišči pa si jih sam.
LP BigHugo
Najdeš jih nekje na netu. Poišči pa si jih sam.
LP BigHugo
LP BigHugo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako dostopati do lastnih podatkov (win7)Oddelek: Operacijski sistemi | 1491 (1366) | Kurzweil |
» | ne morem izbrisati datotekOddelek: Pomoč in nasveti | 8811 (7925) | Yossarian |
» | Kako varno razširiti particijo na disku ?Oddelek: Programska oprema | 2670 (2288) | bluefish |
» | Shortcut - Windows XPOddelek: Pomoč in nasveti | 1114 (1045) | sbandur84 |
» | Kako izbrisati datoteko ?!??!Oddelek: Pomoč in nasveti | 2713 (2312) | ahriman |