» »

Tezave z PC igro - se zatika

Tezave z PC igro - se zatika

ziciko ::

Instaliral sem Worms World Party in ugotovil da se igrica zatika.
Problem je sledeci:
Ko zazenem igrco se ze pri logotipu opazi da ne dela kot bi morala.
Najprej se pokaze slika, ki "prihaja" na monitor pocasi, medtem pa kot bi utripala. Ko se pojavi logotip Worms World Party, se tisti zemljevid obraca pocasi in neenakomerno. To je zelo motece, videti je kot bi ga nekaj ustavljalo. Ko pridem v samo igrico in poskusam nekaj vpisati (kot imena ali podobno) se crke pojavljajo z veliko zamudo.
Poskusil sem vse kar mi je padlo na misel da bi lahko bil vzrok temu, toda napake mi ni uspelo odpravit.
Najprej sem poskusil z gonilniki graficne kartice, instalirane sem imel najnovejse NVIDIA gonilnike (78.01), potem sem poskusil z malo starejsimi (66.93) na koncu pa s tistimi s CD-ja, rezultati pa so bili isti..oziroma "napaka" je ostala enaka.
Izklopil sem AV program, pozarni zid...poskusil z nastavitvami graficne kartice..
Nekje na tem forumu sem prebral da pri nekaterih igrah motijo tudi doloceni kodeki, izbrisal sem vse kaj sem nasel, na koncu pa se formatiral disk ;( .
Ponovno sem nalozil Wind. XP SP2, spremembe pa ni bilo.
(Ali je mogoce da s formatiranjem diska..ni izbrisalo vse kodeke???? Na to sem posumil ko sem instaliral BS-player in ta brez instalacije katerih koli kodekov predvaja film-e, tudi zvok..:\ )
Moram pa povedati da ista igrica, z istega CD-ja spila na drugem racunalniku BP, (proc Athlon XP 2100+ na plošči Abit NF7S z 512 MB RAM-a), pri meni pa ne>:D
Z ostalimi igricami, vsaj katere sem do zdaj instaliral, ni bilo problemov, čeprav so bolj "zahtevne" kar zadeva konfig. sistema.

Da, in na koncu se moje komponente:
proc: AMD Athlon 64, 3200+ (nenavit)
plosca: DFI LANParty NF4 D
grafa: NVIDIA GeForce 6600 GT (128 MB)
ram : 2 x 512 MB Kingston PC 3200 (dual chanel)

Prosim, ce je ze kdo imel podobne tezave, ali mogoce ima kaksen namig za resitev problema...
Hvala in L.P.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Dobre Online Igrce Za Slab Racunalnik

Oddelek: Igre
333029 (1911) BigSexy
»

Nerešljiv problem: Windows XP particija se nenehno sesuva

Oddelek: Operacijski sistemi
242656 (2060) R33D3M33R